Junnuvimma 9.-10.4.

334
Junnuvimman09-voittaja-Spidemia2.JPG
Junnuvimman09-voittaja-Spidemia2.JPG

Nuorten bändien oma bändikatselmus, Junnuvimma, pidetään perjantaista lauantaihin 9.-10.4. Arabian nuorisotalolla. Alle 15-vuotiaiden bändikatselmukseen osallistuu yhteensä 16 yhtyettä. Junnuvimma on Äänen ja Vimman pikkuveli ja se järjestetään nyt jo 10. kerran, joten kyseessä on katselmuksen juhlavuosi. Kuvassa: viime vuoden voittaja Spidemia on eräitä Junnuvimman menestyjiä.

Molempina päivinä ääneen pääsee kahdeksan 10–15-vuotiaiden bändiä. Junnuvimmassa tärkeämpää kuin totinen kisailu on hauskanpito, musiikillinen luovuus ja esiintymisen ilo. Mielenkiintoisimmat bändit palkitaan esiintymistilaisuuksilla ja tavarapalkinnoilla.

 

Jokainen yhtye saa palautetta alan ammattilaisilta. Tänä vuonna tuomaristossa istuvat juontaja-muusikko Mari Vesala, muusikko ja musiikinopettaja Pauliina Kateisto sekä muusikko Ilkka Hildén, joka edustaa F-musiikkia.

 

Junnuvimman voittaja esiintyy Äänen ja Vimman finaalin lavalla lauantaina 24.4. sekä KesäStadi -tapahtumassa Narinkkatorilla 11.–12.6. Kaksi Junnuvimman bändiä pääsee myös esiintymään Arabian nuorisotalon Summer-house tapahtumaan 1.6.

 

Junnuvimman järjestävä Helsingin, Espoon ja Vantaan kulttuuri- ja nuorisotoimet yhteistyössä ELMU:n paikallisyhdistysten sekä HOK-Elannon kanssa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

 Junnuvimma 10 vuotta!

Arabian nuorisotalo, Arabianpolku 1 A 2

Perjantaina 9.4. klo 17–20.30 ja lauantaina 10.4. klo 14–19.

Vapaa pääsy!