Iso Kierrätystapahtuma 14.5.

506
isokiertis11

Helsingin suurin alueellinen kierrätystaidetapahtuma valtaa riemullisesti jälleen Arabianrannan, Toukolan ja Vanhakaupungin 14.5. klo 11-16. Kutsumme sinut mukaan!

Tapahtumasta on muodostunut merkittävä, vuosittainen kaupunkikulttuuritapahtuma, jossa luodaan kierrättävää ja ympäristön huomioivaa kaupunkikulttuuria. Tapahtuma on jo nyt isoin alueelinen kierrätystapahtuma ja tänä vuonna siihen yhdistyy Suuri Katutaidetapahtuma.  Paikalla on myös paljon katoksia, joten sadekaan ei haittaa.

Tämän sivun sisältö tulee täydentymään tapahtumaan asti. Lopussa on mahdollisuus esittää ideoita tai ilmottautua tapahtumaan kommentoinnin kautta. Laitathan yhteystiedot mikäli olet tulossa esiintymään, järjestämään tai haluat tulla talkooavuksi. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen kaupunginosayhdistys@gmail.com

pdf Printtaa tapahtumakartta selosteineen tästä! 917.96 Kt

Tapahtuman sisältö klo 11-16:
Kaupunginosayhdistyksen järjestämä isompi yhteinen tapahtuma:

nocturnal20.jpgArabianmäen puistossa nocturnal taideteoksen syleilyssä.Paikka kartalla

Yhteiseen tapahtumaan on tällä hetkellä tulossa Kahvila, Tuo&Hae -lmaiskierrätyspiste (kaikki ehjä ja kierrätyskelpoinen käy, myös huonekalut, ei ongelmajätettä), BookCrossausta, Tovimarkkinat, kierrätysinfo, alueen toimijoiden esittelyä.. ja paljon katutaidetta.

 

Kulttuuri ja asukastalo Kääntöpaikka, Intiankatu 1 Klo 11-16:
Uusiotori, Naamiopaja, Sanataidepaja, Info, Valokuvanäyttely, Soppakahvila, Avoimet ovet ja Kääntöpaikan edessä Arabian aukiolla akustisesti bändejä, esiintyjiä, DJ:tä ja omatoimikirppis, jonne voit tulla suoraan, tai ilmoittautua tästä: kaantopaikka@gmail.com Ota oma alusta mukaan.

elava_patsasmia_silvennoinen.jpg

Tapio Wirkkalan puisto, Gunnel Nymanin kadun ja Toini Muonan kadun välissä: Tuo & Hae -ilmaiskierrätys (kaikki ehjä ja kierrätyskelpoinen käy, myös huonekalut, ei ongelmajätettä), Lastenkirjojen kierrätyspiste (tuo mukanasi lastenkirja ja vaihda se toiseen) ja Avoin kirppis, jonne voi ilmoittautua osoitteeseen kaupunginosayhdistys@gmail.com tai tulla vaan paikalle. Ota oma alusta mukaan.

Flooran jättikirppis
Flooran päiväkodin pihassa avoin kirppis, kahvila ja lasten taidepaja. Ota oma alusta mukaan.

Nepalin Kummikoulu, Siamintie 1, Flooran päiväkodin ja Siamintien välinen kallio.
Lastentavara/lelukirppis ja Nepalilaista lounasta -Linssikeittoa ja sämpylöitä, sekä kirjakeräys Arabian peruskoulun kirjastoon: Hyväkuntoisia kirjoja otetaan vastaan.

Toukolan omakotitalot (Lisäinfo alhaalta kommenteista):
Lukuisia pihakirppiksiä, esityksia ja naposteltavaa. Tässä lista kirppiksistä, perässä maininta mikäli muutakin kuin kirppis: Damaskuksentie 2 & 6 (Arabian huvilat, kahvila), Kongontie 13, Kaironkatu 12, 18, Jaavankatu 15, Jaavantie 14, 15, 16 & 23,  Siamintie 3, 8, 10B, Intiankatu 6 (pihakahvila), 7 ja 9.

Jos haluat mukaan niin laita tiedot osoitteeseen: kaupunginosayhdistys@gmail.com 
Rakennustarvikekirppiksen tai kierrätyksen järjestäminen olisi erityisen mukavaa. Voit myös järjestää pihalle esityksiä tai musiikkia. 
Printtaa tunnari portinpieleen tästä: pdf isokiertis11.pdf 48.16 Kt
Täydennettävät ja printattavat julisteet löytyvät alempaa. 

Taloyhtiöt: 
Taloyhtiöitä on pyydetty hankkimaan siirtolavat pihoilleen ja tarkoitus on, että asukkaat voivat tyhjentää ylimääräisen tavaran lavoille ja kierrättää lavojen kautta. Myös muut osallistujat ovat tervetulleita tekemään löytöjä. Samaan yhteyteen taloyhtiöt voivat pihoillaan järjestää kirpparin, pihatalkoot tai muuta kierrätyksen liittyvää toimintaa. Tarkoitus on vähentää kaatopaikalle päätyvää tavarapaljoutta, jolloin sekä luonto että taloyhtiöt säästävät. 
Kierrätysohjeet siirtolavalle: Lappu lavalle (54.56 KB),
Täydennettävät ja printattavat  taloyhtiöjulistet löytyvät alempaa.

Monelle pihalle on jo tulossa kierrätyslava, mutta jos talonne ei ole vielä mukana, tai kaipaatte ideoita, neuvoja tai lisäinfoa, niin kirjoittakaa kommentti jutun loppuun tai laittakaa postia osoitteseen kaupunginosayhdistys@gmail.com


Printattavat tapahtumajulisteet:
pdf Iso Kierrätystapahtuma väri A3 754.63 Kt pdf mustavalko A4  750.46 Kt

Printattava julistepohjan johon voi täydentää omat tapahtumat:
pdf Täydennettävä juliste väri A3 751.64 Ktpdf mustavalko A4 746.54 Kt

Levitäthän julisteita kaikkiin sopiviin paikkoihin, vaikkapa työpaikalle/ kouluun/ tarhaan/ kotirappuun/ minne vaan. Kartta tulee sivuille myöhemmin.

 

Kaikki grafiikka: Aino Korpela, tuottaja Saara Vanhala, vastaava tuottaja Janne Kareinen

Kierrätetään yhdessä ja rakennetaan alueen yhtenäisyyttä ja mainetta kierrätyksen ja katutaiteen mekkana. Tervetuloa mukaan!

Täältä löytyy facebookin tapahtumasivu Sivulla myös kuvat viimevuoden tapahtumasta.  Hyvää fiilistetelyä ja tervetuloa!

Kaikki ehdotukset kierrätystapahtumaan ovat toivottavia!