Irtotuotteet taidenäyttely 2.4.-26.4. Kääntöpaikalla

243

Olemme taiteilijapariskunta ja olemme valmistuneet kuvataiteilijoiksi (maalauslinjalta) Kankaanpään taidekoulusta kesällä 2009. Tällä hetkellä opiskelemme Aalto -yliopiston Taideteollisen korkeakoulun median ja taiteen osastolla Porissa. Parhaillaan teemme opinnäytetöitä ja tavoitteenamme on valmistua tämän vuoden loppuun mennessä koulustamme taiteen maistereiksi. 

Näyttelymme Kääntöpaikassa koostuu töistä, jotka ovat syntyneet sivutuotteina varsinaisten teosten ohella tai jotka ovat muodostuneet sivutuotteiksi teoksia tehdessä. Nämä teokset eivät ole vielä löytäneet paikkaansa mistään suuremmasta kokonaisuudesta, mutta pidämme näistä teoksista kuitenkin sen verran paljon, että olisi sääli jättää ne vain pölyttymään nurkkiin.

Päätimmekin järjestää Kääntöpaikassa näyttelyn, joka koostuu juuri näistä teoksista. Keksimme kutsua niitä irtotuotteiksi. Teoksiamme voisi verrata samassa sekalaisessa karkkipussissa oleviksi makeisiksi, joista löytyy samoja makuvivahteita, mutta ovat erilaisia keskenään.

Näyttely avoinna maanantaisin klo 10-18 sekä keskiviikkoisin klo 10-16.30.
Kulttuuri- ja asukastalo Kääntöpaikka
Intiankatu 1, Helsinki