Info 2019

1071

Tapahtuma

Vuoden 2019 tapahtuma järjestetään lauantaina 18.5. klo 12 -18.

Yhteystiedot

Vastaava tuottaja Outi Karhu-Suuronen

arabian.katufestivaali(at)gmail.com

Some

Seuraa ja osallistu somessa hashtagilla #arabiankatufestivaali

Arabian Katufestivaali Facebookissa ja Instagramissa

Kartta ja ohjelma

Festivaali järjestetään aiempien vuosien tapaan Hämeentien tuntumassa.

Ohjelma ja festivaalialueen kartta julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Jos haluat tulla pitämään ohjelmaa alueellemme, ilmoitathan siitä vastaavalle tuottajalle.

Kirpputorit

Tänäkin vuonna Arabian katufestivaaleilla on kirppiskatu, johon kaikki halukkaat saavat tulla pitämään myyntipistettä. Kirpputori/myynti alue sijaitsee Syyriankadulla.  

Myyntipaikat tulee täyttää vieri viereen saapumisjärjestyksessä. Myyntipisteelle voi asettaa rekkejä, vilttejä, pöytiä tms. Huomioittehan Syyriankadun pienen jyrkkyyden. Aikuisten myyntipisteet saa asettaa Syyriankadulle.

Alueelle ei pääse autolla, katusulkuja asetetaan jo klo09 aamulla.

Tänä vuonna lapsille on varattu Lastentori! Lapset/koululuokat ja harrasteryhmät saavat käyttää haluamaansa liiketoimintaan hiekkakenttää Syyriankadun vieressä. Myynnissä saa olla itse tehtyjä tuotteita, sekä kirpparituotteita tavaroista vaatteisiin sekä pop-up -ravintoloita ilman paistopistettä. 

Kirppisalueella päivystää tuotantotiimin henkilö, joka auttaa teitä kirpparia koskevissa kysymyksissä. Kirppisalueella on myös selkeät opasteet mihin myyntipaikan saa asettaa.

 

Kaupallisuus

Arabian katufestivaali on epäkaupallinen tapahtuma. Meillä ei ole lupaa harjoittaa kauppaa alueella. Kielto ei koske kirpputoreja eikä POP-UP ravintoloita.

Saapuminen

Katusulut Hämeentiellä ja Syyriankadulla voimassa klo 9.00 – 19.00. Suosithan julkista liikennettä! Suoraan festivaalialueen viereen pääset raitiovaunuilla 6 ja 8, sekä Hämeentietä kulkevilla busseilla.

Roskat

Tapahtuma järjestetään vapaaehtoisvoimin – jätäthän festivaalialueen siistiin kuntoon ja huolehdit omat roskasi pois tapahtuma-alueelta!

Käteinen

Alueella ei valitettavasti ole pankkiautomaattia. Lähin pankkiautomaatti löytyy Kauppakeskus Arabiasta (Hämeentie 111).

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

VAPAAEHTOISET

Arabian katufestivaali etsii joukkoonsa reippaita ja innokkaita vapaaehtoisia. Vapaaehtoisena pääset kokemaan festivaalin uudella tavalla ja tekemään arvokasta työtä festivaalitiimissä. Työtehtäviä löytyy niin festivaalien ajalle, kuin ennen ja jälkeenkin festivaalien. Päivät ja tunnit sovitaan yhdessä.

VAPAAEHTOISTEN EDUT

Kiitoksena vapaaehtoisille tarjoamme työpäiväkohtaisen lämpimän ruokailun, loistavaa työkokemusta ja mahtavat työkaverit. Halutessaan vapaaehtoistyöstä voit pyytää todistuksen.

TEHTÄVÄT

Etsimme henkilöitä erilaisiin työtehtäviin.

Hakulomakkeessa voit esittää toiveesi mihin hommiin mieluiten osallistuisit.

Täytä rohkeasti hakulomake ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään kevään 2019 aikana. Tarkemmat ohjeet, tiedot työnkuvista sekä työajoista käydään läpi kaikkien vapaaehtoiseksi hyväksyttyjen kanssa henkilökohtaisesti.

Aiempaa kokemusta ei tarvita!

HAKUAIKA

Pyrimme täyttämään kaikki tehtävät huhtikuun 2019 aikana. Tämänkin jälkeen kannattaa vielä laittaa hakemus, huomioimme kaikki hakemukset tapahtumaviikkoon saakka.

LINKKI HAKEMUKSEEN:

https://docs.google.com/forms/d/1ENA3wdL8DKW1oAcPYR_dxwkJp1dC72UbtO5rF35kbRM/edit

Lisätietoa sähköpostilla arabian.katufestivaali@gmail.com

HAE MUKAAN NYT! 🙂

____________________________________________________________________________________________________________________