Ilmoita talosi mukaan Minun taloni Arabianrantaan 4.2. mennessä!!

297
ruukku kuva pikku

Minun taloni Arabianranta on elo-syyskuulle 2012 sijoittuva avoin tapahtuma, jossa viiden eri talon kattokerhohuoneeseen kutsutaan talon suunnitellut arkkitehti ja taideteoksen sunnitellut taiteilija kertomaan suunnittelun lähtökohdista, reunaehdoista ja unelmista. Samaan aikaan toivotaan että kussakin talossa on mahdollisuus tutustua myös muutamaan asukkaan avaamaan asuntoon. Viiden päivän aikana tutustumme kunakin päivänä yhteen taloon. Ilmoita talosi mukaan nyt! Ilmoittautuminen päättyy 4.2. ja mukaan toivotaan taloja kaikista asumismuodoista.

Ilmoittautuminen tarkoittaa että selvitämme onko talon arkkitehti ja taiteilija mahdollista saada paikalle kyseisenä aikana ja jos talonne valitaan mukaan, pyydämme taloyhtiöstänne yhtä tai useampaa asukasta kertomaan kokemuksia talosta arkkitehdin ja taiteilijan kanssa. Lisäksi laitamme mukaan valitujen taloyhtiöiden asukkaille kutsun avata asuntonsa. Asuntonsa avanneille on luvassa yllätyspalkinto. Toivomme myös että kustaki mukaan valitusta talosta tulee ainakin yksi henkilö mukaan toteuttamaan kokonaisuutta. Mukaan valituille taloyhtiöille ilmoitetaan mukaan pääsystä helmikuun aikana.

Voit ilmoittaa talosi mukaan Minun taloni Arabianrantaa vetävälle Satu Onnelalle osoitteeseen: satu.onnela(at)gmail.com

Voit ilmoittautua samalla myös mukaan toteteuttamaan tapahtumaa.

 

Tarkoitus on valaista viiden erilaisen talon matka piirustuspöydältä asukkaiden arkeen. Tapahtuma on suunnattu kaikille arkkitehtuurista, rakennustaiteesta ja erilaisista asumismuodoista ja -tavoista kiinnostuneille.

Lisäinfo löytyy täällä: http://www.artovanhenki.fi/projektit/minun-taloni-arabianranta/

Pääjärjestäjä: Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki-kaupunginosayhdistys

Voit tulla mukaan myös ideointisessioon lauantaina 4.2. klo 13–17 Kääntöpaikalle, jossa paneudutan Minun taloni Arabianrannan viemiseen kohti konkretiaa! Sessio on osa Designviikonlopun  – Kohtaamisia Arabianrannassa -tapahtumakokonaisuutta. Kääntöpaikalla on lauantaina esittelyssä myös Minun taloni Arabianranta. 

Terkuin,

SATU
0503228930

Kuva: Tuukka Troberg