Ilmoita luvattoman siisti ravintolaideasi – Me lobbaamme sitä sivuillamme ja pistämme ruokahifistelijöiden mafian liikkeelle

407
Ravintolapäivä

 

Kuva: Outi Maaria Neuvonen

 

Arabian Katufestivaali tarjoaa loistavat puitteet Ravintolapäivän ravintoloille. Perusta oma ravintolasi päiväksi liikenteeltä suljetulle Hämeentielle ja löydät ympäriltäsi laumoittain nälkäisiä katutaiteen ja kierrätyksen ystäviä.

 

Ilmoitathan ravintolasi meille pikaisesti, viimeistään 6.5. mennessä, osoitteeseen arabiankatufestivaali@gmail.com 

 

Kerro viestissä seuraavat asiat:

– Ravintolan nimi ja esittely tarjoilusta

– Yhteystiedot (nimi, puhelin ja sähköposti)

– Minkälaista kalustoa mahdollisesti tulee ravintolan mukana (esim. teltta, kärry tms., käytetäänkö ruoan valmistukseen nestekaasua tai vastaavaa)

– Laita mukaan kuva tai logo tiedotusta varten

 

Huomioithan, että mikäli ravintolallasi on käytössä kaasukeitin, grilli tai vastaava, on sinun huolehdittava alkusammutuskalustosta tapahtuma-alueella. Tutustuthan ohjeisiin tästä.

 

Arabian Katufestivaali on epäkaupallinen ja vapaaehtoisvoimin toteutettu tapahtuma, joten alue jätetään siistiin kuntoon ja ravintolat huolehtivat roskat pois alueelta. Liitäthän ravintolaasi roskiksen, jonka asiakkaatkin hoksaavat. Kestävää kehitystä ovat kompostikelpoiset ruokailuvälineet. 😉

 

Tule mukaan näyttämään, kuinka katutilasta nautitaan katutaiteen, kierrätyksen sekä jännittävän streetfoodin osalta. Kadut kuuluvat kaupunkilaisille, tarjotaan yhdessä mahdollisuus nauttia urbaanista katutilasta kaikilla aisteilla.

 

Muista lisätä Ravintolasi myös Ravintolapäivän kartalle!

 

Lisätietoa:


Ravintolapäivän sivuilta
Helsingin kaupungin Rakennusviraston sivuilta