”Ihanan letkeä fiilis” hurmasi Arabian katufestareilla

423
arabian-katufestivaali

Arabian katufestareille kerääntyi tuhansia ihmisiä lauantaina 18.5. kuuntelemaan musiikkia, katselemaan ja tekemään katutaidetta, myymään ja ostamaan kirppistavaroita ja ruokaa, tanssimaan ja ihastelemaan tanssiesityksiä ja ennen muuta nauttimaan rennosta tunnelmasta.

Festarit olivat jälleen onnistuneet. Artovan kävijäkyselyyn vastanneilta 52 henkilöltä kehuja sai erityisesti tunnelma ja tapahtuman monipuolisuus. Vastaajista parasta festareilla oli muun muassa: ”Hyvä meno, relaa mutta samalla oli kuhinaa ja pörinää”, ”Hieno tunnelma, monipuolisuus, maksuttomuus, avoimuus, iloisuus!!”, ”Tunnelma! Festarit olivat ihana yhdistelmä rentoa yhdessäoloa, ystävällisiä ihmisiä, letkeää musiikkia, taidetta ja kierrätystä – ja kukkivia kirsikkapuita. Täydellistä meininkiä perheelle.”

Tunnelman lisäksi ravintolapäivän yhdistäminen tapahtumaan keräsi paljon kiitosta. Myös kirppiksiä sekä tuo ja vie -kierrätyspöytää kehuttiin useissa vastauksissa.
Parannusehdotuksissa korostuivat erillisten roskisten ja kartanjakopisteiden vähäisyys ja esitysten samanaikaisuus. Palaute otetaan huomioon ensi vuoden tapahtuman suunnittelussa.

Tapahtuman onnistumisesta kertoo myös se, että yli 90 prosenttia kyselyn vastaajista ilmoitti tulevansa festareille myös ensi vuonna ja loputkin vastaajat pitivät sitä mahdollisena, vaikka eivät olleet vielä varmoja asiasta.

Monipuoliset festarit mahdollisti kymmenien vapaaehtoisten joukko. Kiitos mainiosta tunnelmasta kuuluu kuitenkin järjestäjien lisäksi kaikille teille, jotka kävitte paikalla. Ennen seuraavia Arabian katufestareita tapaamme toivottavasti myös muista Artovan tapahtumissa.

Kuva: Alexandr74Margarita.com