Hyvää uutta vuotta 2019!

586
aamu3

 

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2019 ALUEEN ASUKKAILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLEMME!

 

Alkavanakin vuonna Arabianranta – Toukola – Vanhakaupunki kulttuuri- ja kaupunginosayhdistys Artova ry aikoo 

edistää alueen yhteisöllisyyttä, aktiivisuutta ja kestävän kehityksen periaatteita. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tutustu verkkosivuillamme toimintaryhmiin: erityisesti kestävän kehityksen ryhmään kaivataan lisää aktiivisia asukkaita!

Lisäksi yhdistyksessä voi olla mukana kaupunkikehitysryhmässä, Arabian Katufestivaalien järjestämisessä, historiaryhmässä,

Kotikaupunkipolkuryhmässä, viljelyryhmässä ja monessa muussa. Mikään ei estä perustamasta omaa aktiivista porukkaa juuri sinua kiinnostavan

alueen asian tai tapahtuman ympärille! 

Esimerkiksi tänä vuonna on Helsingin kaupungin osallistuva budjetointi etenemässä ja siihen kerätään alueilta kehittämisryhmiä – seuraa kaupungin omastadi.fi -sivustoa ja Artova ry:n kanavia!

Lisäksi esimerkkeinä kehitettävistä, ideoitavista, aktiivisuutta kaipaavista tai edistettävistä asioista tai tapahtumista alueella ovat Liikuntapuiston kunnostus tai päivitys, julkisen liikenteen uudistusten seuranta, alueen julkisten taideteosten kunnon seuranta ja huoltotahojen päivitys, mahdolliset kesätapahtumat, syksyinen Kekri -juhla ja mahdollisesti uudistuva kestävän kehityksen mukainen uuden vuoden ilotulitus tai valoshow.

Ota yhteyttä suoraan toimintaryhmien vetäjiin tai kaupunginosayhdistys@gmail.com!

ystävällisin terveisin koordinaattori Milla Niini

Helmikuussa 2019 koordinaattorina jatkaa Milla Karkulahti