House Rent Party Bokvillanissa la 16.11.

316

Helsinki Traditional Jazz Dance Society järjestää asunnottomien hyväksi House Rent Partyn Bokvillanissa (Hämeentie 125, Helsinki) Ravintolapäivänä 16.11.2013 kello 17–21.

”House rent party” oli keino ratkaista vuokranmaksuongelma 1920–30-lukujen Harlemissa, New Yorkissa. Kun vuokraan ei ollut rahaa, kutsuttiin bändi soittamaan, raivattiin olohuoneeseen tilaa tanssimiselle ja pantiin padat porisemaan keittiössä.

Meidänkin tansseissamme soivat jazz, swing ja blues. Tanssilattialla voi kokeilla aikakauden muotitansseja charlestonia, lindy hopia ja Big Applea, joita nähdään myös tanssiesityksinä. Menumme – Swing on a plate – inspiraationa on New York. Myytävänä on terveellistä, eettistä kasvisruokaa, herkkuja unohtamatta.

Tapahtumamme erityisvieraana on harlemlainen tanssija ja tanssin historian asiantuntija Clyde Wilder, joka kertoo house rent partyjen taustoista ja merkityksestä afroamerikkalaisessa kulttuurissa.

Yhdistyksemme edellinen House Rent Party marraskuussa 2012 oli menestys. Tanssilattia oli täynnä ja tunnelma katossa. Tilaisuus sai runsaasti myönteistä mediahuomiota ja tuotti 1 600 euroa Vailla Vakinaista Asuntoa ry:lle, jolle House Rent Partyn tuotto lahjoitetaan tänäkin vuonna. Tilaisuus on maksuton. Osallistuminen ei edellytä aiempaa tanssitaitoa.

Tapahtumaamme sponsoroivat:

Diivari Kopi

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Théhuone

Helsingin Kahvipaahtimo

Cupcake Goddess

Juustoliike Lentävä Lehmä

SIS. Deli+Café

Ansa Second Hand