Historia-sessio osa II – 10.4. klo 17.30

510
IMG 4053

Artovan arkistosta on löytynyt upea arkistoaarre jonka esille tuomiseksi järjestetään nyt toinen työpaja keskiviikkona 10.4. klo 17.30-20 Kääntöpaikalla, Intiankatu 1.

Paja on suunniteltu niin että myös ne jotka eivät olleet ensimmäisessä pajassa voivat osallistua siihen! Vapaa pääsy!

20.3. järjestetyssä historia-sessiossa ideoitiin erilaisia muotoja sille mitä Artovan arkistoista löytyneelle alueen historiaa käsittelevälle mahtavalle aineistolle voisi tehdä.

Session toisessa osassa jatkokehitetään näitä ideoita ja suunnitellaan kuinka ideat saadaan toteutettua.

Ensimmäisessä sesiossa ideoitiin mm. aineiston digitalisointia interaktiiviseksi verkkojulkaisuksi, kirjaa, näytelmää ja vuosittain järjestettävää historiatapahtumaa.

 

 

Sessioon voi ilmoittautua ennakkoon osoitteeseen kaupunginosayhdistys@gmail.com  Paikalle voi tulla myös ilmoittautumatta klo 17.30. 

Nyt myös niillä, jotka eivät viimeksi päässeet paikalle, on mahdollisuus päästä mukaan ideointiin ja jo viimeksi paikalla olleet pääsevät jatkokehittämään jo ideoitua.

Täältä löytyvät viime kerran ideointipaperit.

Jatkotyöpajan aikana halukkailla on myös mahdollisuus liittyä mukaan historia-aineiston jatkokäyttöä suunnittelevaan ja toteuttavaan toimintaryhmään. Tervetuloa mukaan kaikki alueen historiasta kiinnostuneet! Jos et pääse paikalle mutta haluat ilmoittautua Historia-ryhmään joka ryhtyy toteuttamaan aineiston julkistamista, niin laita viesti yllä olevaan osoitteeseen.

Session vetää Janne Kareinen

Tervetuloa! Vapaa pääsy!