Hierontahuone esittäytyy – rennommat asukkaat, rennompi ympäristö

786
Hierontahuone on Arabianrannassa toimiva, marraskuun alussa ovensa avannut, ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen keskittyvä yritys. Hieronnan lisäksi Hierontahuone tarjoaa Artovan alueen asukkaille ja vierailijoille monipuolisia terveys-, ja hyvinvointipalveluita, lisäravinteita, teemailtoja ja opintopiirejä. Yrityksen tavoitteena on palvella paikkallista väestöä ja sillä tavalla lisätä viihtyvyttä Arabianrantaan ja lähialueisiin.
Elena Filjuta, syntyperäinen pietarilainen on asunut ja työskennellyt vuodesta 1993 Suomessa. Vuonna 2007 hän on perustanut hyvinvointiyrityksensä ja on toiminut hierontaterapeuttina. Tähän päivän saakka hän on käynyt lukuisia kursseja liittyen ihmisen hyvinvointiin ja täten laajentanut ja kasvattanut osamistaan merkittävästi.
Näistä tärkeimpinä Elena näkee klassisen hieronnan opinnot vuonna 2007 Turun Hieronta-Akateemiassa, johdanto eteeristen öljyjen maailmaan vuonna 2008 Aromatica Oy:ssä, ja perehtyminen ikiaikaiseen itämaiseen terapiamuotoon Shiatsuun vuonna 2009.
Hoidoista jo mainitun rentouttavan klassisen hieronnan, eteerisillä öljyllä tehtävän aromahieronnan ja kehon rentoutumista ja hoitoa aktivoivan Shiatsun lisäksi Hierontahuone tarjoaa asiakkailleen ihon kimmoisuutta palauttavaa kasvohierontaa, päänsärkyä parantavaa Chi Kung-päähierontaa, verenkiertoa vilkastuttavaa selluliittihoitoa ja jännitystä poistava Stressi Pois-yhdistelmähoitoa.
Yrityksen hyvinvointipalvelut täydentävät Aloe Vera tuotteet. Tärkein niistä on Aloe Vera juoma. Valikoimasta löytyy myös lääkekasviin pohjautuvia voiteita. Aloe Vera on mm. immuunivastetta ja kehon tasapainoa edistävä lääkinnällinen kasvi jonka lehden sisällöstä saa muodostettua useita eri tuotteita, eri käyttötarkoituksiin. Oikea tuote löytyy aina keskustelun kautta. Henkilökohtainen palvelu on äärettömän tärkeä tuotteen ja palvelun valinnassa.
Ymmärrys siitä että ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu paitsi fyysisestä, niin henkisestä että emotionaalisesta tasapainosta on mahdollistanut Hierontahuoneen laajaa hoitovalikoimaa. Lisäksi Elenan aikaisemmin hankittu kokemus kaupalliselta alalta antaa hänelle tarpeelliset eväät pärjätä kilpailussa asiakkaista rauhallisella ja kiireettömällä otteella. Yrittäjän kiirreettömyys näkyy ja välittyy asiakkaalle. 
Elenan tavoitteena on tyytyväinen ja hyvinvoiva ihminen, ja tämä pitää sisällään sekä asiakkaat että hän itse. Ja kun ihmiset ovat tyytyväisiä, se vaikuttaa myös asuinympäristöön. Ja kyllähän me kaikki haluamme asua mukavassa ja hyvinvoivassa ympäristössä, eikö vain?
Laajempaa tietoa palveluista ja toiminnasta löytyy yrityksen sivuilta  www.kropparennox.fi
Mahdollisia kysymyksiä omasta hoitotarpeestasi saa esittää sähköpostilla, puhelimella tai käymällä hoitolassa. Tavoitteenani on löytää jokaiselle juuri hänelle sopiva ratkaisu ja palvelu.
Hierontahuone, Toini Muonan katu 3a (katutaso)
Teksti: Christoffer Westerlund