Ravintola Koskenranta on saanut suuren kunnian tulla valituksi osaksi Helsinki Design Week -tapahtumatarjontaa.
Keraamikkotaiteilija Karin Widnäs on suunnitellut ravintolalle uniikit astiat menuta varten. Kutsumme sinut kokemaan herkullisen menun, muotoilun ja Koskenrannan kulttuurimiljöön yhdistelmän. Karin Widnäs vierailee ravintolassa perjantaina 2.9 klo 11-14 kertomassa ”Designed for Dining” -ajatuksia.
Tapahtuma on avoinna ravintolassa koko festivaalin ajan 2.9-11.9. Tervetuloa!
Helsinki Design Week menu 35€
Alkuruoka
Koskenrannan kalalautanen:
Hiillostettua siikaa, tilli-sinappikastiketta L, G, M
Etikka -marinoitua punasipulisilakkaa L, M
Prässättyä graavia siikaa ja tilli -voita L,G
Paahdettua maalahden limppua, vaahdotettua voita L
Pääruoka
Savustettua lohta, puikulaperunapyreetä, rapukastiketta L, G
Jälkiruoka
Omenapiirasta, aitoa vanhanajan vaniljakastiketta, karamellisoitua omenaa L
Pöytävaraus ei ole välttämätön. Suurempien seurueiden kohdalla suosittelemme ilmoittamaan tulostanne myyntipalveluumme ennakkoon, jotta osaamme varautua tuloonne. Tel. 010 2194 460 tai myynti@koskenranta.net
(ei erillistä pääsymaksua)