Helsinki Design Week Menu

274
Koskenranta_2016_A3 design week leikattu.jpg

Ravintola Koskenranta on saanut suuren kunnian tulla valituksi osaksi Helsinki Design Week -tapahtumatarjontaa.

Keraamikkotaiteilija Karin Widnäs on suunnitellut ravintolalle uniikit astiat menuta varten. Kutsumme sinut kokemaan herkullisen menun, muotoilun ja Koskenrannan kulttuurimiljöön yhdistelmän. Karin Widnäs vierailee ravintolassa perjantaina 2.9 klo 11-14 kertomassa ”Designed for Dining” -ajatuksia.

Tapahtuma on avoinna ravintolassa koko festivaalin ajan 2.9-11.9. Tervetuloa!

Helsinki Design Week menu 35€

Alkuruoka

Koskenrannan kalalautanen:

Hiillostettua siikaa, tilli-sinappikastiketta L, G, M

Etikka -marinoitua punasipulisilakkaa L, M

Prässättyä graavia siikaa ja tilli -voita L,G

Paahdettua maalahden limppua, vaahdotettua voita L

Pääruoka

Savustettua lohta, puikulaperunapyreetä, rapukastiketta L, G

Jälkiruoka

Omenapiirasta, aitoa vanhanajan vaniljakastiketta, karamellisoitua omenaa L

Pöytävaraus ei ole välttämätön. Suurempien seurueiden kohdalla suosittelemme ilmoittamaan tulostanne myyntipalveluumme ennakkoon, jotta osaamme varautua tuloonne. Tel. 010 2194 460 tai myynti@koskenranta.net

(ei erillistä pääsymaksua)