Hei yli 13-vuotias nuori: kiinnostaako lehden tekeminen?

329

Curly tarjoaa toimintaa nuorilta nuorille – siis myös sinulle! 

Valtakunnallisen Curlyn yli kymmeneen toimintavuoteen on mahtunut monenlaista: Curly-lehtiä on julkaistu jo lähes viisikymmentä, erilaisia lyhytelokuvia ja tapahtumataltiointeja on vuosittain tehty useampia, ja alkuvuosina tehtiin myös omia radio-ohjelmia. Joka vuosi mukaan on tullut uusia, mahtavia nuoria, joista monet ovat löytäneet tiensä media- tai taidealalle myöhemmin.

Näkyvimpinä esimerkkeinä heistä ovat Curly-toiminnassa alkuaikoina mukana olleet Jani Toivola ja näyttelijä Sanna-June Hyde. Haluatko sinä olla seuraava curly-nuori?

Miten pääset tähän joukkoon?

Juuri nyt etsimme kirjoittamisesta, piirtämisestä ja kuvaamisesta kiinnostuneita yli 13-vuotiaita nuoria tiistaisin klo 18-20 Oulunkylän seurahuoneella kokoontuvaan nuorten mediaryhmään. Mitään ei tarvitse osata – ota mukaan innokas mielesi ja reipas asenteesi! Lehden tekemisessäkin harjoitus on ainoa asia, joka tekee mestarin. Voit myös lähettää pöytälaatikosta tekstejäsi Curly-lehteen. Osallistuminen on ilmaista. Lisätietoa ja ilmoittautumiset päätoimittajalta, peppi.tervo@curly.fi ja nettisivuiltamme www.curly.fi.

Curly ry järjestää nuorille mediaan liittyvää toimintaa, mm. viikoittain kokoontuvia mediakerhoja, viikonloppukursseja ja leirejä. Curlyn toiminnassa nuoret tekevät Curly-lehteä, lyhytelokuvia ja muita mediaprojekteja. Lisäksi Curlyn toiminnassa harjoitellaan mediataitoja, kuten esimerkiksi valokuvaamista, internetin käyttöä ja elokuvanäyttelemistä. Toiminnan vetäjinä työskentelee nuorisotyön ja media-alan ammattilaisia.

Ps. Curly on ilmaisjakelulehti. Voit tilata sen itsellesi osoitteesta www.curly.fi kohdan ”lehti” alta. Lehtiä ilmestyy vuodessa kolmesta neljään kappaletta.