Hartausvaellus Arabiassa

260

Tule mukaan hiljentymään hartausvaellukselle Helsingin kaupungin syntysijoilla kulkeva, dramatisoitu vaellus kurkistaa arjen ja ihmisen pinnan alle. Herkistävän tuokion aikana kuullaan myös ainutlaatuista 1500-luvun luuttu- ja laulumusiikkia, ajanmukaisesti esitettynä. Yhdessä kuljettavan matkan teemoina ovat etsiminen ja hiljentyminen. Vaellus päättyy ekumeeniseen hartaushetkeen.

Vaellukset

13.8. klo 17

28.8. klo 16

31.8. klo 19

Vapaa pääsy

http://urbaaniluovuus.metropolia.fi/index.php?page=hartausvaellus

Lähtöpaikkana on Matinsilta, joka sijaitsee Hämeentie 161:n paikkeilla Vanhankaupunginlahdella. Paikalle pääsee busseilla 68, 71, 71V, 74 ja 506, Annalankadun pysäkiltä on n. 100 m kävelymatka vanhankaupunginlahden rantaan ja sillalle. Parkkipaikkoja löytyy Vanhankaupungintieltä sekä lahden vastakkaiselta rannalta Jokisuuntien päästä.

Vaellus kiertää 1,5 h verran ulkona maastossa, joten kannattaa pukeutua säähän sopivasti ja mukaviin kenkiin. Pienestä kesäsateesta selvitään sateenvarjoilla ja sadeviitoilla, rankkasateen sattuessa esitys peruuntuu.

Lämpimästi tervetuloa!

Hartausvaellus on Metropolia Ammattikorkeakoulun kulttuurialan nuorten osaajien taidonnäyte, joka toteutetaan yhteistyössä Paavalin seurakunnan ja Helsingin seurakuntayhtymän kanssa.

Hartausvaellus on osa Urbaani luovuus –hanketta, jossa rakennetaan kulttuurin avulla elinvoimaista kaupunkiympäristöä, ja tuotetaan Arabian tarinoita ja sisältöä yhdessä jaettavaksi.

Tutustu tarjontaan ja koe Arabia raikkaalla tavalla! http://urbaaniluovuus.metropolia.fi/