Haluatko tehdä kaupunkitaidetta? Tule Luovuuden äärirajoilla -kaupunkitaidekerhoon!

549
Luovuuden aarirajoilla

Haluatko haastaa oman ja muiden käsitykset kaupunkitilasta ja -taiteesta? Entä haluatko oman kädenjälkesi näkyviin Suomen suurimmassa katutaidetapahtumassa? Tervetuloa mukaan luovuuden äärirajoille!

Luovuuden äärirajoilla -kaupunkitaidekerhossa tehdään kevään ajan tehdään suuria, toiminnallisia taideteoksia dyykatusta tavarasta ja kierrätysmateriaaleista sekä tutustutaan kierrätysmateriaalien hankkimiseen ja hyödyntämiseen taiteessa. Teokset pääsevät esille osana Arabian katufestivaaleilla.

Kerho kokoontuu yhteensä 11 kertaa torstaisin 16.3.–25.5.2017 klo 18-20 Kääntöpaikalla (Intiankatu 1). Ei ilmoittautumista – tule mukaan omien aikataulujen mukaisesti! Kerho on maksuton. Ohjaajina toimivat Jussi Koverola ja Ria Häkkinen.


Haluatko lisätietoja? Vai eikö tämä ollut sinun juttusi, mutta haluaisit mukaan tekemään Arabian Katufestivaalia? Ota yhteyttä: vastaava tuottaja Vilma Salovaara, arabian.katufestivaali(at)gmail.com tai p. 0400 815 183. Voit myös jättää yhteystietosi tai ilmoittautua vapaaehtoiseksi LOMAKKEELLA!