Hae Arabian Katufestivaalin 2017 ydintuotantotiimiin – 6.12. mennessä!

592
Arabian katufestivaali

Suomen suurin katutaidetapahtuma Arabian Katufestivaali täyttää keväällä 10 vuotta! Haemme nyt ydintuotantotiimiin tekijöitä toteuttamaan vuoden 2017 yhtä puhutuinta tapahtumaa.

Arabian Katufestivaali on saavuttanut aseman yhtenä kiinnostavammista urbaaneista kaupunkitapahtumista ja juhlavuoden kunniaksi festari toteutetaan täysin uudistuneena taiteellisena kokonaisuutena!

Mikäli olet aikaansaava, innokas ja päämäärätietoinen hae mukaan Hämeentien 20.5.2017 taiteella ja ihmisillä täyttävän festarin ydintuotantotiimiin. Juhlavuonna teemme unelmatuotannon, joka tarjoaa tekijöille ainutlaatuisen tilaisuuden toteuttaa omia visioitaan ja unelmiaan osana innostavaa tuotantotiimiä.

Taidemuotoja on ollut mukana laajasti katutaiteen, musiikin, sirkuksen, teatterin, perfomanssin, tanssin, installaatioiden, työpajojen ja kaiken tämän väliltä. Esityksiä on ollut vuosittain vajaat 200, tekijöitä on lähes 400 ja kävijämäärän rajähti yli 25 000 vuonna 2015. Hämeentien valtaa päivän ajan ihmismeri jonka seassa on myös sadoittain ravintoloita ja kahviloita.

Saat mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa uusia ideoita kannustavassa ilmapiirissä sekä verkostoitua eri alojen taiteilijoiden ja tekijöiden kanssa.

Tarjoamme luovan ja innostavan tuotantotiimin, jossa toimitaan ryhmälähtöisesti, niin että kaikki tiimissä pääsevät vaikuttamaan kokonaisuuteen.

Arabian Katufestivaali tuoteutetaan kokonaisuudessaan vapaaehtoistuotantona lukuisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tapahtuman pääjärjestäjä on ARTOVA – kulttuuri- ja kaupunginosayhdistys.

Tule mukaan! Lähetä avoin hakemus lyhyellä kuvauksella itsestäsi 6.12. mennessä osoitteeseen: arabian.katufestivaali@gmail.com

Lisäinfoa voit kysyä vastaavalta tuottajalta Vilma Salovaaralta numerosta 0400815183.

Arabian Katufestivaali facebookissa, flickerissä ja instagrammissa

Kuva Paavo Pykäläinen