Elokuun Kuningasoundit!

681
kuningas.jpg
kuningas.jpg

1.8. Angster (The Valkyrians), DJ Njassa
Spesiaali! Euroopan parhaan skabändin The Valkyriansin solisti Angster päästelee foundation-reggaeta, rocksteadya ja skata klassikkorytmeihin ja Suomen ensimmäinen räppäri, legendaarinen radio dj General Njassa pitää huolen levymusiikin tasokkuudesta.
Ei kannata missata!
http://www.thevalkyrians.com
http://www.myspace.com/thevalkyrians

8.8. Chief Kana (Sax), DJ Didier
Sound Explosion Bandista, Soul Investigatorsista, Afrobeat Internationalista ja vaikka mistä tuttu fonisti-ihme Kana Lauronen näyttää mistä, öö…. närhen munat, taustamiehenään supertuottaja & dj Didier.
http://www.myspace.com/soundexplosionband  

15.8. Juno & Heikki Kuula, DJ Ropeman
Suomihiphopin tulevaisuuden kärjet Juno ja Bassoradion listalla viikosta toiseen PLLP-levynsä biiseillä keikkuva Heikki Kuula räppäävät ja Ghetto Blasterista tuttu dj Ropeman pyörittää kiekkoja. Hyvää musaa!
http://www.myspace.com/juno09
http://www.myspace.com/heikkikuula
http://www.myspace.com/ghettoblastersound

22.8. SuperJanne, DJ VG+
Suomiräpin ahkerin vierailija, kumimies ja henkselihemmo SuperJanne viihdyttää kaikilla tasoilla.Tiskijukka-vieraanamme tällä kertaa VG+ Jyväskylän Loudness-klubilta pyörittää uusimmat Reggae ja Dancehall tykitykset. Bileet isolla B:llä!!
http://www.myspace.com/superjanne
http://www.myspace.com/vgplus

!!!!!Spesiaali!!!!!!!
lauantai 30.8. klo 12-? Kuningassoundin kesän päättäjäiset! Kuningassoundi Allstars!
Pysykää kuulolla, elokuun viimeisenä lauantaina koko päivän bileet. Paljon artisteja, paljon tiskijukkia ja uuden Nopsajalka-mixtapen julkaisu.
Kapow!
http://www.myspace.com/kuningassoundi

Joka ilta mukana tietysti illan isännät Nopsajalka & DJ Svengali mukanaan vaihtuva valikoima rytmikästä tanssimusiikkia ja meiningit jatkuvat joka perjantai koko kesän aina elokuun loppuun asti!

Kuningassoundi on viikonlopun aloituspaikka: musiikki alkaa jo klo 17.00, vieraileva artisti esiintyy kello 19.00 ja deejiimeininki kestää vähintään kello 22 asti. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja ikäraja 18 vuotta. Alkoholijuomien ystävien riemuksi muusia saa happy hour- hintaan klo 17-19 ja muutenkin on erikoishinnat koko illan.

Kuninkaankartannonsaari sijaitsee Helsingin Vanhassakaupungissa Hämeentien, Koskelantien ja Viikintien yhtymäkohdassa.

nettikartta.jpg

http://www.facebook.com/group.php?gid=18137894611
http://www.myspace.com/kuningassoundi
http://www.ravintolahelsinge.fi
http://www.myspace.com/nopsajalka
http://www.myspace.com/supersvengali