DROPS – Draama virtaa opetukseen!

245
drops_tunnus.jpg
drops_tunnus.jpg

Soveltavan draaman päivät Metropolia Ammattikorkeakoulussa 4.–6.2.
Metropolian Tavi-talo, Hämeentie 161

Metropolian esittävän taiteen koulutusohjelma järjestää tapahtuman DROPS – Draama virtaa opetukseen! Tapahtuma esittelee tarpeita, haasteita ja unelmia siitä miten draama virtaa opetukseen nyt ja tulevaisuudessa.

 

Metropolian esittävän taiteen koulutusohjelma järjestää 4. – 6.2.2011 tapahtuman DROPS – Draama virtaa opetukseen! Tapahtuman keskiössä on teatteri-ilmaisun ohjaajakoulutuksen monipuolisen osaamisen ja sen tarjoamien työkalujen esittely soveltavan teatterin ja draaman opetuksen kentällä. Tapahtumapaikkana on Metropolia Ammattikorkeakoulun Kulttuurialan yksikkö Tavi-talo, osoitteessa Hämeentie 161.

 

Tapahtuma alkaa perjantaina  4.2. teatteri-ilmaisun ohjaajien alumnipäivällä ja jatkuu lauantaina 5.2. ja sunnuntaina 6.2. työpaja- ja seminaariohjelmalla.           

 

Tapahtuma juhlistaa myös teatteri-ilmaisun ohjaajakoulutuksen vaiheita ja 20-vuotista taivalta suomalaisessa koulutusjärjestelmässä.    

 

DROPS -päivät on suunnattu soveltavan teatterin ja draaman ammattilaisille, alan opiskelijoille ja muille draaman opetuksesta kiinnostuneille. Tarkempi sisältö, tapahtuman aikataulu ja ilmoittautumisohjeet ovat luettavissa osoitteessa www.metropolia.fi/drops ja Metropolian Esittävän taiteen sivustolla

 

Osallistuminen

 

Tapahtuman normaalihintainen osallistumismaksu on 130 euroa ja opiskelijahinta 70 euroa. Tapahtuman ohessa on mahdollista osallistua myös TIO-koulutus 20 vuotta -iltatilaisuuteen lauantaina 5.2. Illalliskortin hinta on 30 euroa.  Tapahtumaan voi ilmoittautua Metropolian e-lomakkeella.

Tutustu tapahtuman ohjelmatarjontaan!