Drips Magazine katutaidegalleriassa 16.2.-2.3.

191

Drips Magazine on katutaidetta, erityisesti graffitia, esille tuova lehti, jonka materiaalista vastaavat anonyymit kuvaajat. Lehden sisältö on suurimmaksi osaksi Suomesta, mutta myös suomalaisten artistien töitä ulkomailta on nähtävissä.

Drips Magazine pyrkii dokumentoimaan ja tuomaan kaikkien nähtäville taiteenmuodon, joka on tekijöille taloudellisesti hyödytöntä, usein myös haitallista.

Suomen valtion kovan asenteen, valvonnan ja pesemisen järkyttävän määrän takia useat kansalaiset eivät näe katukuvassa mitään ja se vähä mitä nähdään, otetaan usein vastaan negatiivisesti valmiiksi luodun ajattelutavan takia.

Tätä kaavaa lehti on pyrkinyt muuttamaan vuodesta 2008. Lehdestä on julkaistu kolme numeroa ja jäljellä olevia on nyt saatavissa Sarjakuvakeskukselta. Yhteydenotot sekä kuvat voi lähettää osoitteeseen drips.magazine@gmail.com. Lehtien hinta 6,50€.

Katutaidegalleria on Sarjakuvakeskukselle tammikuussa 2013 avattu ikkunagalleria, joka esittelee katutaidetta eri muodoissaan. Voit ottaa yhteyttä, jos haluat tehdä yhteistyötä tai olet tämän alan taiteilija. Aiemmin samalla paikalla toimi sarjakuvataidetta esittelevä Galleria Ruutu.

Sarjakuvakeskus

Hämeentie 150

00560 Helsinki