Diakonia-ammattikorkeakoulun uuden Kalasataman kampuksen avoimen ovien päivät keskiviikkona 10.2.

414
lokakuuulkoa

Diakonia-ammattikorkeakoulu toivottaa lämpimästi tervetulleeksi avoimien ovien yhteisölliseen päivään keskiviikkona 10.2. kello 13 – 1630 osoitteessa Kyläsaarenkatu 2. Päivän teemana on ”Ei yksinäisyydelle – kyllä erilaisuudelle”. Ohjelmassa on talon esittelyä, kahvi- ja mehutarjoilua, talon esittelemistä kiinnostuneilla ja kaikenlaista toimintaa niin aikuisille kuin pikku puuhaa ja askartelemista perheen pienemmälle väelle.

Tarkempi ohjelma:

AVOIMET OVET- KIERTOKÄYNNIT 13.00–15.30
opiskelijat esittelevät taloa kiinnostuneille. Ryhmät liikkuvat erillisen aikataulun mukaisesti.

KAHVITARJOILU  klo 13.00-14.30 ( kahvia, mehua ja pikkupurtavaa)

SADUTUSTYÖPAJA klo 13.00-14.30
Sadutetaan, kerrotaan tarinoita ja maalataan satuja

TOIMINTATORI  klo 13.00-14.30
kolmannen kerroksen aulasa opiskelijat järjestävät puuhaa niin lapsille kuin aikuisillekin

VIDEOKAMERAT
kulkevat koko tapahtuman tuottaen elävää kuvaa päivän tapahtumista, tuotoksista ja tuottajista. Kuvaajina toimivat lapset, opiskelijat, tanssijat ja soittajat. Osallistua voit myös sinä haluamallasi tavalla.

TANSSITYÖPAJA   klo 14.30-16.30
Vetäjänä toimii yhteisötanssikoreografi Hanna Brotherus
Hannan terveiset mukaan tulijoille: ”Toivomme, että saavut paikalle avoimin mielin, joustavissa, mukavissa vaatteissa ja osallistut työpajaan”. Työpajan musiikista vastaavat Diak:n opiskelijat. Tanssityöpajassa työstetään yhteisöllinen teos, jossa tanssin lomassa nähdään ja kuullaan kerrottuja satuja, laulua ja sitä materiaalia, jota videokameroiden avulla on kerätty päivän eri tilanteista ympäri rakennusta.Päivä päättyy klo 16.00 alkavaan yhteisölliseen esitykseen, jota katsomaan ovat tervetulleita kaikki talossa olijat.
 

Lämpimästä tervetuloa tutustumaan ja tekemään yhdessä.