Demokratiaa ja yhteisiä päätöksiä

525
AFF maria pieni

AFF:n tämän vuoden tuotantotiimin esittelyt jatkuvat! Vastaavien tuottajien esittäydyttyä ovat nyt vuorossa Maria Lehtonen ja Mirka Kanerva.

Mirka Kanerva ja Maria Lehtonen ovat osa kolmen hengen tiedotustiimiä. Heidän lisäkseen tiedotuksen kanssa häärää Noora Lindroos, toinen AFF:n vastaavista tuottajista. Sekä Mirka että Maria ovat tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana tekemässä AFF:ia, mutta molemmat ovat aikaisemmin olleet katsojina AFF:issa ja toimineet vapaaehtoistehtävissä muilla elokuvafestivaaleilla.

”Olen viimeisen parin vuoden aikana ollut vapaaehtoisena eri elokuvafestivaaleilla. Työ on ollut antoisaa, mutta aina jälkeenpäin on jäänyt olo, että olisi voinut tehdä enemmänkin. AFF tarjosi siihen hyvän tilaisuuden!”, kertoo sekä tiedotusta että filmiliikennettä hoitava Maria Lehtonen.  ”Tähän mennessä olen pääasiassa hoitanut filmiliikennettä yhdessä Arcadan tekniikkavastaavan kanssa; lisäksi olin AFF:n pisteellä Arabian katufestivaaleilla. Nyt on tarkoitus keskittyä kirjoitushommiin yhdessä Mirkan ja Nooran kanssa”.

Tiedotustiimillä on ollut paljon tekemistä, ja kevät ja kesä ovat kuluneet nopeasti niin kilpailukutsujen tekemisen ja siitä tiedottamisen, elokuvien esikatselujen, katalogin työstämisen kuin yleisesti tapahtuman ja oheisohjelman tiedotuksen parissa.  ”Hommat toimivat hyvin rennolla meiningillä ja jokainen tekee niin paljon kuin pystyy. Autamme toisiamme jos näyttää siltä, että jollain tiimiläisellä on kädet täynnä töitä. Pääasiahan on, että pysytään kartalla ja saadaan asiat hoidettua”, Mirka toteaa.

 

AFF kuva mirka pieni

Maria Lehtonen                                         Mirka Kanerva

Filmiliikenne & Tiedotus                             Tiedotus