Crème de la Garderobe 12.8

271

Crème de la Garderobe on japanilaiseen lolityyliin keskittyvä tapahtumatiimi, joka on värkännyt tapahtumia tyylistä kiinnostuneille jo monta vuotta!

Kääntöpaikalla 12.8. klo 13–19 kaikille tyylistä kiinnostuneille askartelu- ja vaatteenvaihtotapahtuma. Kesäloma on hyvä päättää kivassa loliseurassa askartelun parissa.

Asusteet ja ristipistotyöt valmistuvat käden käänteessä kivassa seurassa. Ota omat askartelutarvikkeesi mukaan tai nauti Crèmen tarjoamista tarvikkeista. Jos sinulla on turhia tilaa vieviä askartelutarvikkeita, kankaita, pitsejä, helmiä ym lojumassa kotona, niin tuo ne ihmeessä mukaan muiden iloksi. Paikan päältä pitäisi löytyä saumuri ja ompelukone, joten ompeluakin pystyy harrastamaan!

Swap-nurkkamme tarjoaa sinulle tilaisuuden tuoda käyttämättömäksi jääneet lolivaatteesi ja –asusteesi esille kaikkien nähtäväksi. Ken tietää, ehkä oma mekkosi löytää uuden omistajan ja sinä kävelet kotiin uuden unelmamekkosi kanssa?

Vaihtorekkiä varten kannattaa ilmoittautua etukäteen, mutta se ei ole pakollista. Kaikkiin vaatteisiin on merkittävä vaihtavan omistajan nimi, jotta vaihtokaupoista voidaan sopia paikan päällä. Emme oleta, että kaikki vaatteet ovat samanarvoisia ja niitä halutaan vaihtaa ilman sopimista, joten merkitsethän vaatteesi huolella. Jos tarvitset infolappuja, saat niitä sähköpostitse osoitteesta cremedelagarderobe(a)gmail.com.

Paikalla on myös pieni omakustannekahvila, josta saa ostettua kaikenlaisia herkkuja.

Tapahtuma on täysin ilmainen ja avoin kaikille!

Lisää tietoa ja päivityksiä ohjelmasta löytyy facebook-sivuiltamme: http://www.facebook.com/events/261874413913317/