COMICS ALLOWED ALOUD RUUTUJA ÄÄNEEN

298
piperi8.jpg

Anna-Leena Kankaanpää ja Taina Hakala lukevat valkokankaalta ääneen omia sarjakuviaan ja Tuija Markonsalon kollaasitaidekirjasta Piperipotta, sekä otteita Sanna Ala-Ojalan sarjakuva-albumeista. Huomenna on se päivä niminen albumi on liikuttava teinipäiväkirja ja Ättä ääriolosuhteissa taas humoristinen, perhe-elämän todellisuutta valottava teos.

Lukuesityksessä sarjakuva heijastetaan ruutu kerrallaan valkokankaalle ja repliikit, äänitehosteet ym. luetaan ääneen. Jaettu sarjiskokemus, jännittävämpää kuin uskoisi. Sarjakuvat ovat myös mainio tapa oppia kieltä. Osa sarjakuvista luetaan myös englanniksi.

COMICS ALLOWED ALOUD

Anna-Leena Kankaanpää and Taina Hakala read aloud their own comics and an collage art bookfor all ages by Tuija Markonsalo, Peppery Potty.

And parts of a comicalbums by Sanna Ala-Ojala.

Mama to the max describes familylife in very humorous and honest, sometimes dark way. And a teenagers diary, Huomenna on se päivä – Tomorrow is the day, well… it’s a teenagers diary… Huomenna on se päivä will be read in finnish.

In reading comics will be reflected on the screen panel by panel and all the dialogs, effects and everything will be read aloud. Shared comicsexperience, folks, it’s fun! And comics are an excellent way to learn languages too.