Avoin kutsu Artovan toimintamallin toiseen lanseeraukseen 9.1.

688
lanseeraus-osa2

Uuden vuoden kunniaksi Artova järjestää avoimen ArtovaMallin lanseerauksen. Tervetuloa selvittämään, kuinka katkeruus ja uupumus muutetaan nautinnoksi! Ilmoittaudu alempaa löytyvästä linkistä. 

Tervetuloa tapaamaan uuden kaupunkikulttuurin tekijöitä vertaistapaamiseen torstaina 9.1.2014 klo 18-21 Kulttuuri- ja asukastalo Kääntöpaikka, Intiankatu 1, HKI 56.

ArtovaMallin lanseeraukseen kutsumme kaupunginosatoimijoita, uuden kaupunkikulttuurin ja uusien konseptien kehittäjiä sekä viranomaisia. Kutsu on avoin, mutta koska tila on rajallinen, niin maksimissaan 2 henkilöä/taho.

ArtovaMalli® (www.artovamalli.fi) kiteyttää omaehtoisen ja itseohjautuvan toiminnan ja auttaa ryhmiä tekemään toiminnastaan nautinnollisempaa ja tehokkaampaa. Toimintamalli perustuu Artovan kuuden vuoden kokemukseen ja Artovan Henki -hankekokonaisuuden kuuden eri projektiryhmän toimintaan (Arabian Katufestivaali, Artova Film Festival AFF, Artova Kino, Syötävä Arabianranta, Design-koirapuisto ja Minun taloni Arabianranta).

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta 6.1.2014 mennessä https://www.surveymonkey.com/s/LLHWG2R

Tervetuloa selvittämään, kuinka katkeruus ja uupumus muutetaan nautinnoksi!
Lanseerauksen kieli on suomi.

Tiedustelut: * Janne Kareinen * +358 45 631 6516 * www.artovamalli.fi

pdfPrintattava kutsu53.9 KB

ArtovaMalli®

Vuodesta 2007 lähtien Artova on toiminut kasvualustana omaehtoisille ja itseohjautuville ryhmille ja auttanut vapaaehtoisia muuttamaan ideat toiminnaksi. Dokumentoidakseen tämän toiminnan Artova on luonut ArtovaMallin, jossa itseohjautuvan ja omaehtoisen toiminnan keskeiset kohdat on tunnistettu ja analysoitu. Toimintamalli nostaa näkyviin, kuinka vapaaehtoiset ovat muuttaneet ideansa todellisuudeksi saaden samalla nautintoa tekemisestä! Olemme luoneet toimintamalliin myös itsereflektointityökalun vastaavanlaisten omaehtoisten ja itseohjautuvien ryhmien käyttöön, jotta tekijät voisivat tunnistaa vahvuuksia ja heikkouksia sekä muuttaa katkeruuden ja uupumuksen nautinnoksi.

ArtovaMalli® on ensimmäinen yritys dokumentoida ja jakaa näitä hyviä käytäntöjä, eikä se suinkaan ole täydellinen! Toivomme, että se toimii keskustelun herättäjänä ja analysointi jatkuu itseohjautuvien ja omaehtoisten tekijöiden kokemuksien jakamisella niin Suomessa kuin ympäri maailmaa.

Artova on pääkaupunkiseudun aktiivisimpia kulttuuri- ja kaupunginosayhdistyksiä, joka toteuttaa kaupunkikehittämistä, järjestää taide- ja kulttuuritapahtumia ja pilotoi uudenlaisia toimintamalleja ja käytäntöjä. Artovalla on pitkäjänteisen kehittämissuuntautuneisuuden vakiinnuttamaa kykyä hyvin erilaisten toimijoiden yhteen saattamisessa, yhteistyön kehittämisessä ja yllättävien näkökulmien avaamisessa.