Aurinkoenergia-ilta!

196

Oletko sinä tai taloyhtiösi kiinnostunut aurinkoenergian käyttöönotosta? Tiesitkö, että aurinkosähkön tuotantopotentiaali on Helsingin seudulla Saksan luokkaa, investointi useimmiten taloudellisesti kannattavaa ja että aurinkopaneeleita asentavat yritykset tekevät ilmaisia kartoituksia?

Aurinkosähkön hyödyntäminen on rajussa kasvussa Suomessa hintojen putoamisen vuoksi. Oikein mitoitettuna ja fiksusti toteutettuna sähkönkäyttäjä voi saada omalta katolta jopa edullisemmin sähköä kuin sähköyhtiöltä. Aurinkoenergia ei ole vain pientalojen mahdollisuus, vaan myös kerrostaloissa on valtava, hyödyntämätön aurinkosähköpotentiaali. Tule paikan päälle kuulemaan ja kysymään tarkemmin näistä mahdollisuuksista.

Tilaisuudessa tietokirjailija, energia-asiantuntija Janne Käpylehto pitää aurinkosähkön pikakurssin ja kertoo aurinkosähkön käyttöönottoon liittyvistä asioista. Käpylehdolla on itsellään mm. Suomen ensimmäinen kerrostalovoimala, hän on ollut asiantuntijana valtaosassa tehtyjä asennuksia ja kirjoittanut kaksi kirjaa aurinkosähköstä. Tilaisuus on suunnattu sekä taloyhtiölle että omakotitaloasujille. Järjestelmän asennuksista tulee kertomaan Solarvoima Oy:n edustaja. Solarvoima on jo asentanut useita järjestelmiä mm. Kumpulaan.

Maksuttoman ja kaikille avoimen tilaisuuden järjestää Artovan kestävän kehityksen ryhmä yhteistyössä Maan ystävien Yhteisöenergia-kampanjan kanssa. Euroopanlaajuisen kampanjan tavoitteena on edistää hajautetun uusiutuvan energian käyttöönottoa. Artova-alue on valittu kampanjan ensimmäiseksi suomalaiseksi pilottikohteeksi. Tilaisuudessa kuullaan myös kampanjan koordinaattorin alustus yhteisöenergiasta.

Tilaisuudessa on kevyt kahvitarjoilu. Tervetuloa!

https://www.facebook.com/events/1874124512857069/