Asukastilaisuus palvelulinjauudistuksesta Arabian peruskoululla 2.10

339

HKL ja sosiaalivirasto uudistavat kaikille avoimia palvelulinjoja vuoden 2009 alusta.
Tervetuloa keskustelemaan ja tutustumaan oman alueesi suunnitelmaan! 

Palvelulinjastoluonnos esitellään Torstaina 2.10. klo 18.00–20.00 Arabian peruskoulun auditoriossa, Arabianpolku 1

Ohjelma

1. Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -kaupunginosayhdistys ja HKL toivottavat yleisön tervetulleeksi

2. Vesa Kemppainen (Movense) esittelee nykyisen palvelulinjan reitin ja kertoo palvelulinjauudistuksen tavoitteista (pohjautuen havaintoihin kentältä)

3. Simo Airaksinen (WSPGroup) ja/tai Ville Lepistö (HKL) esittelevät uuden linjastosuunnitelman ja kertovat suunnitteluperiaatteista

4. Kommenteille ja keskustelulle jää aikaa reilu tunti

*****
HKL uudistaa palvelulinjoja vuoden 2009 alussa. Tyypillisesti tietyn kaupunginosan alueella liikennöivät palvelulinjat, kuten esimerkiksi Kallio-Koskela palvelulinja P10, ovat osa kaupunginosan joukkoliikennettä ja alueen asukkailla tärkeä rooli palvelulinjojen käyttäjinä ja kehittäjinä.

Kaikille matkustajille avoimet palvelulinjat ovat HKL:n ja sosiaaliviraston yhteinen projekti, jolla tarjotaan myös liikuntarajoitteisille mahdollisuus pysyä joukkoliikenteen käyttäjänä mahdollisimman pitkään. Palvelulinjoilla käytettävä kalusto on tyypillisesti matalalattiaista ja esteetöntä.

Uudistuksella nykyisten 22 palvelulinjan reitit selkiytetään ja samalla tavoitellaan lisää matkustajia palvelutason paranemisen kautta. Uudistetuista palvelulinjoista tehdään oma infomateriaali. Niiden reitit ja aikataulut löytyvät aikataulukirjan lisäksi jatkossa myös reittioppaasta ja linjoille laaditaan myös pysäkkikohtaiset aikataulut.

 Kutsu tapahtumaan (228.13 KB)

Lisätietoja: linkki HKL:n tiedoteeseen

Järjestäjät: HKL ja Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -kaupunginosayhdistys