Artovan kulttuuritoimi etsii tiimiinsä kaupunkikulttuurista innostuneita tekijöitä – Tule paikalle 18.2!

352
Arabiankatufestivaali 2015 kuva: PaavoPykäläinen
 
 
Artovan kulttuuritoimi etsii joukkoonsa aktiivisia, kaupunkikulttuurista ja sen kehittämisestä innostuneita tekijöitä. Oletko kiinnostunut esimerkiksi viestinnästä, kulttuurin taloudesta ja uusista rahoitusmalleista? Entäpä uuden kaupunkikulttuurin kehittämisestä, luomisesta tai tukemisesta? Vai jostain ihan muusta. Mitä sinä haluaisit tehdä ja mihin asioihin vaikuttaa Arabian alueella kulttuurin kentällä? Hae mukaan ja tule tekemään Arabian (Arabianranta, Toukola, Vanhakaupunki) alueesta kiinnostava itäisen kantakaupungin kaupunkikulttuurin ja tapahtumien keskus.
 
Artova on aktiivinen kulttuuri- ja kaupunginosayhdistys, jonka toiminta perustuu omatoimisiin, itseohjautuviin toimintaryhmiin. Artovan omat merkittävät kulttuuritapahtumat ovat Arabian katufestivaali, Artova Film Festival ja alueen oma elokuvakerho Artova Kino. Artova järjestää vuosittain myös pienempiä tapahtumia, mm. Kekrijuhla ja Joulurauhan julistus. Kulttuuritoimi on tarvittaessa mukana tukemassa toimintaryhmiä, mentoroimassa tuotannon käynnistymisissä ja kehittämässä kulttuuritapahtumien rahoitusta.
 
Artovan kulttuuritoimi perustettiin vuonna 2014 ja yhtenä ryhmän keskeisistä tavoitteista on edistää ja tehdä tunnetuksi alueen taide- ja kulttuuritoimintaa sekä luoda yhteyksiä kulttuuritoimijoiden välille niin alueen sisällä kuin rajat ylittäenkin. Ryhmä on ollut käynnistämässä Arabian taiteilija- ja kulttuuriverkoston toimintaa. Lisäksi kulttuuritoimi julkaisee kuukausittain Arabian kulttuurikalenteria.
 
Tule mukaan miettimään ja toteuttamaan vuoden 2016 kulttuuritoimintaa alueella. Kulttuuritoimi järjestää kiinnostuneille rekrytoinnin fasilitoidun työpajan muodossa. Työpaja järjestetään 18.2. klo 18-21 asukastalo Kääntöpaikalla Intiankatu 1. Tilana kuvistila Sotku, johon on suora sisäänkäynti Hämeentien puolelta.
 
Lisätiedot ja ilmoittautumiset 17.2. mennessä osoitteeseen artova.kulttuuritoimi@gmail.com.
 
 

Kulttuuritoimen sivut: http://artova.fi/toiminta/artovan-kulttuuritoimi

Artova:  http://artova.fi

Artova malli: http://www.artovamalli.fi