Artova hakee WordPress koodaria!

345
artova-model-visu

Etsimme Artovan-toimintamallin sivupohjan koodamimiseen WordPress koodaria.

Sivuille tulee Artovan toimintamalli-sovellutus joka upotetaan näkymään, muutama perussivu, blogi ja blogiarkisto. Sivulle on tarkoitus tulla kieliversiot suomi ja englanti. Toimintamallin toteuttaa kokonaisuudessaan Georgia Panagiotidou – Aalto yliopiston Medialaboratoriosta.

Tästä löytyvät ensimmäiset koodaus speksit ja ensimmäinen visuversio, johon on kuvattu mitkä kaikki vaativat koodaamista. Visu tulee vielä muutumaan ja tuo write your own osio menee toimintamallin sisään ja poistuu näin koodarin hommista. 

Sivupohja voidaan toteuttaa nykyisen sivupohjan päälle niin että blogiarkiston materiaalit ovat käytössä valmiiksi. Nykyinen sivu löytyy osoitteesta www.artovanhenki.fi 

Ajallisesti koodaus tulee toteuttaa kesäkuun aikana.
Viimeinen deadline on elokuun 15. päivä.

Työstä on luvassa palkkio.

Yhteydenotot ja hakemukset osoitteeseen kaupunginosayhdistys@gmail.com

Lisätiedot Artovan Hengen hankepäälllikkö Janne Kareinen 045 631 6516

*****

Artovan toimintamallia tullaan levittämään laajasti erilaisten kulttuuri ja vapaaehtoistoimijoiden käyttöön suomessa ja todennäköisesti pohjoismaissa.

Artovan Henki on kahden vuoden World Design Capital Helsinki 2012 hankekokonaisuus jonka tavoite on toteuttaa interaktiivinen visualisoitu omaehtoisen ja itseohjautuvan toiminnan malli.