Artova Film Festival AFF 2013 etsii vapaaehtoisia riveihinsä!

346

Ovatko elokuvat lähellä sydäntäsi?  Kaipaatko hauskaa ja mielekästä työkokemusta? Artova Film Festival järjestetään vapaaehtoisvoimin, joten olet lämpimästi tervetullut mukaan toteuttamaan elokuvafestivaalia vuosimallia 2013 yhdessä mukavan tiimin kanssa. Voit olla mukana toiminnassa koko projektin ajan, festivaaliviikonlopun tai vaikka vain muutaman tunnin.

Nyt jo neljättä kertaa järjestettävä Artova Film Festival AFF on kunnianhimoinen elokuvafestivaali, joka on luonut alueellisen elokuvafestivaalin käsitteen.  Tämän vuoden AFF järjestetään 13.-14.9 Helsingissä, Arabiassa. AFF tuo esiin yhden kaupunginosan ainutlaatuisen erikoispiirteen, valtavan elokuva-alan osaamisen ja tekijäkeskittymän. Festivaali on lanseerannut Hämeentien Sunset Boulevard -käsitteen, jolla on onnistuttu tuomaan esiin mm. yhden kadun varrelle keskittyneet merkittävimmät elokuva-alan koulutuskeskittymät Suomessa.

Halusit sitten kirjoittaa tiedotteita, levittää julisteita, nyplätä pitsikoristeita tai olla millä tahansa tavalla hengessä ja toiminnassa mukana, saavu paikalle festivaalitoimisto Kääntöpaikkaan osoitteeseen Intiankatu 1, Hki 56 maanantaina 11.2.2013 klo 18. Starttipalaverissa pääset tutustumaan AFFiin tarkemmin, kuulemaan tunnelmia viime vuoden festivaaleilta ja halutessasi kertomaan omasta osaamisestasi sekä ilmoittautumaan mukaan festaritiimiimme.

Jos olet saapumassa paikalle, ilmoitathan siitä mielellään viimeistään 7.2 osoitteeseen artovafilmfestival@gmail.com

Mieltä askarruttavat kysymykset ja muut tiedustelut voi lähettää samaan osoitteeseen.