Artova aloittaa jäsentoiminnan jäsenilloilla

570
IMG 8139

Nyt kannattaa liittyä Artovan jäseneksi, sillä Artova ryhtyy tarjoamaan jäsenmaksun maksaneille jäsenilleen uusia elämyksiä ja mukavia kokemuksia ja alkaa järjestää yhdessä alueella toimivien tahojen kanssa jäseniltoja.

Kesäkuussa Artovan jäsenet pääsevät tutustumaan Arabian tehtaaseen ja sen historiaan.

Tiistaina 4.6. toivotamme teidät tervetulleiksi tutustumaan Arabian tehtaan 140-vuotisjuhlanäyttelyyn jo etukäteen päivällä klo 12–17 sekä näyttelyn varsinaisiin avajaisiin klo 17.00. Näyttely on esillä Arabian galleriassa.

Tiistaina 11.6. klo 16.30 jäsenille järjestetään opastettu kierros Arabian tehtaassa. Kierroksen aikana tutustutaan oppaan johdolla mm. Arabian museoon ja galleriaan, sekä kurkistetaan tehtaan historiaan ja keramiikka-astioiden valmistukseen. Ilmoittautuminen tehdaskierrokselle viimeistään torstaina 6.6. osoitteeseen kaupunginosayhdistys@gmail.com

Alkusyksystä kutsumme jäsenet viettämään ”Iltaa Ivanalla”, järjestäjänä Ivana Helsinki. VIP-illassa tutustutaan Ivana Helsingin toimintaan sekä ajankohtaiseen mallistoon. Tarjolla on pientä purtavaa ja illan aikana tehdyistä ostoksista saa 10 % alennuksen.

Myöhemmin syksyllä Artovan jäsenille avaa ovensa Tekniikan museo, jossa museokäynnin lomassa pääsee osallistumaan myös halutessaan myös ohjattuun työpajaan.

Liity siis jäseneksi nyt tai maksa vuoden 2013 jäsenmaksu ja jätä meille yhteystietosi, niin saat päivitetyt tiedot jäsenilloista sekä tapahtumakohtaiset ilmoittautumisohjeet suoraan sähköpostiisi. Artovan jäsenenä pääset osallistumaan tuleviin jäseniltoihin ja samalla tuet Artovan monipuolista toimintaa! Jäsenmaksuilla rahoitetaan Artovan perustoimintaa joka mahdollistaa kaiken toiminnan, mm. erillaisten tapahtumien ja projektien toteuttamisen, kuten Arabian Katufestivaali, Artova Kino, Kekrijuhla, Historia-projekti ja alueen asioista tiedottamisen. Jäsenliittymislomake ja maksutiedot löytyvät täältä: http://artova.fi/component/dioneformwizard/?formid=3&Itemid=172

Mikäli et ole varma oletko jo maksanut vuoden 2013 jäsenmaksun niin laita meille viesti niin tarkistamme asian. Tervetuloa mukaan!

Artova terveisin
Artovan viestintäryhmä Sanna, Aura, Iiris, Anne, Saara, Sofia ja Janne