Arkisto / AKF 2012 / 2012 Kierrätys

Bookcrossing

 

IMG 5555Ihanan Bookcrossingin löydät  jo kolmatta kertaa Arabian Katufestivaalin Kivitorilta.

Kääntöpaikan jättikirppis

kaantopaikan jattikirppisKääntöpaikan edustalla Arabianaukiolla on kaikille avoin jättikirppis. Ota oma alusta tai myyntipöytä mukaan ja tule myymään tai ostamaan.

Tuo & Hae ilmaiskierrätyspisteet

tuo ja_hae_kivitoriTuo & Hae pisteisiin voit tuoda kaiken kierrätykseen kelpaavan. Kaikki ehjä, myös huonekalut käyvät, lukuunottamatta ongelmajätettä. Tervetuloa tuomaan ja hakemaan. 

Kierrätyspalstan omatoimikirppis

kierratyspalstaSyötävän Arabianrannan kaupunkiviljeltävä ympäristötaideteos muuttuu Arabian Katufestarin aikana omatoimikirppikseksi. Ota oma myyntialusta mukaan ja tule paikalle myymään tai ostamaan. Ei paikkamaksua. 

Posliini kiertoon Iittalassa

Kierrätä vanhat posliinikipot ja -kupit, saat 20% alennuksen Arabian ja Iittalan astiasarjoista!

Posliinin kierrätyskampanja voimassa festareilla lauantaina 12.5. Iittala outlet Arabiassa. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita, ei kierrätyspakkoa. Kierrätykseen toimitetut posliiniastiat menevät tiiliteollisuuden käyttöön.

Iittala outlet Arabia, Arabiakeskus. Avoinna la klo. 10-16.

Kierrätyskeskus: "Tavaroita, joilla on tarinoita."

KK logo RGBKierrätyskeskuksen Hyvä kiertää -auto päivystää Arabianmäen puistossa lauantaina 12.5. klo 12.00–17.30. Autoon otetaan vastaan kotitalouksista tarpeettomiksi jääneitä, mutta ehjiä ja puhtaita pientavaroita, kuten vaatteita, kenkiä, kirjoja, levyjä, astioita, harrastusvälineitä, pienelektroniikkaa ja polkupyöriä. Autoon ei oteta huonekaluja. Käyttökelpoiset huonekalut voi toimittaa suoraan Kierrätyskeskuksen kauppoihin tai niille voi tilata maksuttoman noudon. Arabianmäen puistossa paikalla on myös Stena Technoworldin keräyshäkkejä, joihin voi jättää sähkö- ja elektroniikkaromua.

Neljän myyjän kirppis, Sumatrantie 6

Tällä pihalla kannattaa pistäytyä. Tarjolla muun muassa lasten ja aikuisten vaatteita, pöytä, kulmatietokonepöytä ja stepperi-kuntolaite. Tervetuloa!

Naapurusten yhteiskirppis, Intiankatu 9B

Runsaasti löydettävää Intiankadun kirppispisteessä! Tervetuloa!

Heltech-AV kirpparipiste

LeegoperspHeltech AV osallistuu Arabian katufestivaaliin kirpparipöydillään. Heltech AV pyörittää myös kaupunkiviljelijöiden kanssa Kierrätyspalstan Tuo & Hae ilmaiskierrätyspoistettä.

Siirtolavoja taloyhtiöiden pihoilla

Taloyhtiöitä on pyydetty hankkimaan siirtolavat pihoilleen ja tarkoitus on, että asukkaat voivat tyhjentää ylimääräisen tavaran lavoille ja kierrättää lavojen kautta. Myös muut osallistujat ovat tervetulleita tekemään löytöjä. Samaan yhteyteen taloyhtiöt voivat pihoillaan järjestää kirpparin, pihatalkoot tai muuta kierrätyksen liittyvää toimintaa. Tarkoitus on vähentää kaatopaikalle päätyvää tavarapaljoutta, jolloin sekä luonto että taloyhtiöt säästävät.

Jos talonne ei ole vielä mukana, tai kaipaatte ideoita, neuvoja tai lisäinfoa, niin laittakaa postia osoitteseen arabian.katufestivaali@gmail.com 

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.