Arabian Piknik 18.8.2012

569
picnic09logo_pikku_2.jpg
picnic09logo_pikku_2.jpg

Arabian Piknik tulee jälleen! Tällä kertaa klassisen musiikin kattauksella. Neljättä kertaa järjestettävällä piknikillä viisi kahden hengen kokoonpanoa eläviä muusikoita. Ota ystävät, perhe, naapurit ja omat murkinat ja viltit messiin ja tule!

Printtaa musikillinen menu pdftästä629.42 KB Vapaa pääsy! Arabianrannan rantapuisto, Arabianpolku 1, klo 14–17.

Alttoviulu- ja viulu-menu koostuu seuraavista herkuista:Alkuruokana Mozartin Taikahuilu-oopperasta Papagenon aaria viululle ja alttoviululle ja Elgarin Salut D’amour. Pääruokana Sibeliuksen Romanssi ja Montin Czardas. Jälkiruokana Schindlerin lista ja Vivaldin kesä. Aika herkullista!

Laulu ja kitara -kattauksessa tarjolla alkuruokana Leo Brouwerin Dos Canciones (Poema ja Madrigalillo), pääruokana on katalonialaisia kansanlauluja (El mariner, El testament d’Amèlia ja La filla del marzant) ja jälkiruokana Joaquin Rodrigon Adela ja Manuel de Fallan Nana. ¡Muy bien!

Huilu ja kitara -duon ruokalistalta löytyvät alkuruokana Gabriel Faurén Sicilienne Op. 78, pääruokana Franz Schubertin arpeggione-sonaatti, D 821 (Allegro Moderato, Adagio ja Allegretto) ja jälkiruokana Ravi Shankarin L’Aube Enchantée. Wow!

Lisää kattauksia ensi viikolla. Pasuunoita ja laulua & kitaraa… Sivua päivitetään tapahtumaan asti.

 

Facebook tapahtumailmo löytyy täältä!

Tulethan kävellen, fillarilla tai julkisilla.

 

Arabian Piknikin tarjoavat Artova ja Metropolian Urbaani Luovuus

Piknikillä mukana: Helsingin kulttuurikeskus & Ravintola Olotila

 

Logo – Aino Korpela  Vastaava tuottaja – Anne Suvanto

Lisätietoja: kaupunginosayhdistys@gmail.com