Arabian Kulttuurikalenteri alkaa ilmestyä helmikuussa. Ilmoita tapahtumasi mukaan!

416
kulttuurikalenteri luonnos

Arabian alueen kulttuuritapahtumat kootaan Arabian kulttuurikalenteriin. Ensimmäinen Kulttuurikalenteri julkaistaan 1.2.2015. Kalenterista tehdään nettiversio, julisteita ja flyereita.

Huom! Helmikuun tapahtumien ilmoittamispäivämäärä on viimeistään MAANANTAINA 19.1! Ilmoita tapahtumasi siis heti, niin se ehtii helmikuun kulttuurikalenteriin.

Pääset mukaan sähköiseen Arabian Kulttuurikalenteriin ilmoittamalla tapahtumasi Artovan nettisivuilta löytyvälla Ilmoita tapahtumasta -lomakeella. Jatkossa ilmoittamalla tapahtumasi edellisen kuukauden 20. päivään mennessä, voit päästä myös seuraavan kuun painettuun kulttuurikalenterijulisteeseen, jota levitetään pitkin kaupunkia. Kaikki tapahtumailmoitukset tullaan julkaisemaan artova.fi tapahtumakalenterissa. Artovan kulttuuritoimi valitsee tapahtumailmoituksista painetun julisteen sisällön.

Arabian Kulttuurikalenterin tavoite on lisätä sekä alueen sisällä että varsinkin laajemmin pääkaupunkiseudulla Arabian alueen kulttuurin ja taiteen näkyvyyttä. Uuden kalenterin avulla menovinkkien löytäminen omalta alueelta on entistäkin helpompaa ja tapahtumat saavat entistä paremman näkyvyyden.

Kulttuuritoimi toivottaa kaikille kulttuurin täytteistä alkavaa vuotta!

Kuvassa Sanna Taskisen luonnos kalenterin paperiversiosta.