Arabian katufestivaali etsii vastaavaa tuottajaa

577

Arabian katufestivaali etsii vastaavaa tuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 15.2.–1.6.2024.

Arabian katufestivaali on yksi Helsingin suurimmista ilmaistapahtumista. Keväisin Hämeentiellä järjestettävä festivaali yhdistää ainutlaatuisella tavalla taiteen, urbaanin kaupunkikulttuurin ja yhteisöllisyyden. Edellisinä vuosina tapahtuma on tuonut yhteen useita eri taiteenaloja kuten ympäristötaidetta, tanssia, sirkusta ja musiikkia houkutellen alueelle kävijöitä yhden päivän aikana jopa 20 000. Vuonna 2024 festivaali järjestetään lauantaina 18.5.

Arabian katufestivaali etsii itsenäisellä otteella työskentelevää tuottajaa, jolla on ymmärrystä suurista tapahtumatuotannoista, kyky aikatauluttaa ja koordinoida sekä omaa että muiden työtä, hyvät vuorovaikutustaidot, luovuutta ja halu oppia uutta. Eduksi katsotaan myös Arabian alueen tuntemus.

Työtehtävät:

Vastaavan tuottajan työnkuva on laaja-alainen ja sisältää työtehtäviä kaikilta tapahtumatuotannon osa-alueilta. Tuottaja vastaa yhdessä muun tuotantotiimin kanssa festivaalin taiteellisesta sisällöstä, tiedotuksesta, viestinnästä ja markkinoinnista, sekä osallistuu muihin hallinnollisiin tehtäviin kuten budjetointiin ja lupahakemusten laatimiseen. Työparina toimii toinen vastaava tuottaja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää taide- ja kulttuurialan monipuolista tuntemusta ja jo jonkin verran työkokemusta kulttuurialalta sekä tapahtumatuotannoista. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa olevalle kulttuurituotannon opiskelijalle, työhön on myös mahdollista yhdistää opintojakso.

Työn aloitusajankohdasta ja osittaisesta etätyöstä voidaan sopia erikseen. Työ on aloitettava kuitenkin viimeistään 15.2.2024. Työtunteja on keskimäärin n. 10h/vko, mutta toukokuussa festivaalin lähestyessä työtunteja kertyy enemmänkin. Työ sisältää myös jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkio koko ajalta on 2700 e.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 31.1.2024 mennessä sähköpostitse artova.koordinaattori@gmail.com otsikolla ’Tuottaja 2024’. Tiedustelut: +358 50 3099 501 (maanantaisin klo 10-16 ja torstaisin klo 10-16).

Tutustu festivaaliin: https://www.facebook.com/arabiankatufestivaali, https://www.instagram.com/arabiankatufestivaali, https://www.arabiankatufestivaali.fi/