Arabian Katufestivaali etsii vastaavaa tuottajaa!

412
18016524088 c515d7f3aa z

Oletko valmis sukeltamaan urbaanin katukulttuurin sydämeen?
Tarjoamme vastaavan tuottajan paikkaa luovassa ja inspiroivassa tuotantoyhteisössä sekä loistavan verkostoitumismahdollisuuden pääkaupunkiseudun kaupunkikulttuurin toimijoihin.

Suomen suurin katutaidetapahtuma Arabian Katufestivaali järjestetään jo 9. kertaa toukokuussa 2016. Vapaaksi tilaksi avatulla Hämeentiellä kohtaavat urbaani taide ja katukulttuuri monimuotoisimmillaan: graffitia, musiikkia, Ravintolapäivän mielikuvituksellisia ruokakojuja, katusirkusta, pikkukirppareita sekä kierrätys- ja taideaiheisia pajoja.

Viime vuonna 25 000 kävijällä ennätyksensä räjäyttänyt festari on vakiinnuttanut asemansa Suomen katutaiteen näyteikkunana ja kaupunkilaisten yhteisenä suurkarnevaalina.

Haemme vastaavaa tuottajaa tekemään mm. seuraavia tuotannon osa-alueita:
– Suuren tuotannon aikataulun hallinta
– Ison n. 20 aktiivin muodostaman tuottajaporukan koordinointi
– Kaikkien vapaaehtoisten rekrytointi, koordinointi ja etenkin innostaminen
– Yhteistyökumppanuuksien luominen
– Markkinoininnin ja viestinnän suunnitelu yhdessä markkinointitiimin kanssa
– Festivaalilupien hankinta
– Budjetin hallinta

Tuotannon suunnittelu on alkanut jo syksyllä 2015, mutta aktiivinen toiminta alkaa alkuvuodesta 2016. Suurimmat työtunnit kertyvät etenkin maalis-toukokuulle, mutta aikataulu voi muokkaantua joustavasti tulevan tuottajan aikaresurssien ja halujen puitteissa.

Tuottajan pesti sopii etenkin kulttuurialan opiskelijalle laaja-alaiseksi projektiksi tai harjoitteluksi. Emme arvosta välttämättä vielä rautaista kokemusta, vaan energista ja uteliasta asennetta kokeilla ja kehittää festivaalia. Vastaavan tuottajan tärkeimpiä työkaluja ovat hyvä ihmistuntemus, kyky motivoida ihmisiä sekä rautainen paineensietokyky. Tiiviissä tuotantoryhmässä on mukana useampi tekijä viime vuosilta ja edellisten vuosien vastaavat tuottajat huolehtivat uuden tuottajan kattavasta perehdytyksestä ja mentoroinnista läpi koko tuotannon.

Pienibudjettisen festivaalin vastaava tuottaja saa työstään nimellisen korvauksen.

Arabian Katufestivaali on vapaaehtoisvoimin järjestetty epäkaupallinen tapahtuma, jossa nautinnollinen ja jokaisen halujen mukainen tekeminen on tuotannon ydin.

Lähetä avoin työhakemus katufestivaalin sähköpostiin arabian.katufestivaali@gmail.com 14.10. mennessä. Lisätietoja voi myös kysellä viime vuoden vastaavalta tuottajalta Salla Ryynäseltä, 050 345 9523

Arabian Katufestivaali facebookissa, instagrammissa ja twitterissä

Kuva Paavo Pykäläinen