Arabian Katufestivaali etsii uutta ja yllättävää ohjelmaa kevään 2016 festivaalille

443
akf2016 ohjelmarekry

Tule osaksi kokemuksellista katutaidekarnevaalia! 

Onko sinulla, kaveriporukallasi tai taiteilijayhteisölläsi tarjota vuoden tuorein ja ennakkoluulottomin esitys? Oletteko löytäneet uuden, käänteentekevän taiteen tai sosiaalisen toiminnan muodon? Vai oletteko muistaneet jotain show-maailmasta unohtunutta vanhaa ja arvokasta, mikä on nostettava uudelleen yleisön nähtäväksi? 

Muusikot, katu-, ja performanssitaiteilijat, kutsumme teidät tekemään yhdessä monitaiteista Arabian Katufestivaalia 14.5.2016 klo 12-18. Taidemuoto on vapaa, kunhan voitte toteuttaa esityksenne ulkotiloissa. Tavoitteenamme on saada kokoon monipuolinen kattaus kaikkia aisteja stimuloivia taide-elämyksiä. 

Viime keväänä festivaali räjäytti ennätyksensä yli 25 000 kävijällä. Päivän aikana nähtiin yli 150 ohjelmanumeroa ja yli sata kierrätys- ja kirpparipistettä. Lisäksi alueelle oli pystytetty kymmeniä ja kymmeniä kahviloita ja ravintoloita. 

Yhdeksättä kertaa järjestettävä Suomen suurin katutaide- ja kierrätystapahtuma on vakiinnuttanut asemansa helsinkiläisen katutaiteen ja kaupunkikulttuurin näyteikkunana. 

Katufestivaali tarjoaa ohjelmataitureille, muusikoille ja taiteilijoille huiman tunnelman lisäksi ruokailun viihtyisässä artisti-loungessa sekä mahdollisuuden luoda kontakteja yleisöön, erilaisiin yhteisöihin, muihin taiteilijoihin sekä katukulttuurin tekijöihin. 

Lähetä vapaamuotoinen kuvaus ohjelmastasi 1.4.2016 mennessä osoitteeseen arabian.katufestivaali@gmail.com. 

#akf2016 #arabiankatufestivaali
Facebook I @arabiankatufestivaali I @arabiankatufest

Kuvat: Paavo Pykäläinen