Arabian Katufestivaali etsii taiteilijoita ja ohjelmaa!

621
ArabianKatuFestivaali-logo-musta

Tule osaksi kevään monipuolisinta katufestaria. 

Oletko katu- sirkus- tai performassitaitelija? Tanssija, teatteri- tai lastenkulttuurin tekijä? Romu-, nappi-, taide-, tai muun pajan järkkääjä? Kutsumme kaikki ammattilaiset ja harrastelijat tekemään yhdessä monitaiteista katukarnevaalia Helsingin Arabiaan 17.5.2014 klo 12–17.

Arabian katufestivaali on yksi Suomen suurimmista kierrätyksen ja katutaiteen festivaaleista. Vuonna 2013 kävijöitä oli reilut 8000, taiteilijoita yli 120, kirppis- ja kierrätyspisteitä yli 50 ja ravintoloita ja kahviloita n. 30. Seitsemättä kertaa järjestettävä festivaali on vakiinnuttanut asemansa Suomessa katutaiteen näyteikkunana.

Katufestivaali tarjoaa taiteilijoille, esiintyjille ja ohjelman järjestäjille loistavan ilmapiirin, hyvän näkyvyyden, safkan tekijöiden Loungessa sekä mahdollisuuden luoda kontakteja yleisöön, muihin taiteilijoihin ja katukulttuurin tekijöihin.

Festarissa on ollut mukana tähän mennessä mm. Zodiak, Teatteri ILMI Ö, Circus Helsinki, Tärähtäneet Ämmät, Eggs, Nora Helsinki, Hous3 of Qu33nz, Jussi TwoSeven, Bookcrossing, Bolly Beat Dance School, Hende, Kierrätyskeskus, Supafly, Teak, Parapara, Helsingin katujen elävöittäjät, Sarjakuvakeskus, Alexandru Ciubotariu, Dodo, Improvisaatioteatteri Naamat, K 65 Crew, Aerial Duo M&M, The Funky Foot Clan ..

ps. Kaipaamme myös polkupyöräkaoken juontajaa, orkesteria robotti-kulkueeseen ja varsinkin kaikenlaista lapsille suunnattua ohjelmaa.

Tule mukaan! Ilmoittaudu pikimmiten osoitteeseen arabian.katufestivaali@gmail.com

Fiilistele edellisvuosien kuvia täällä

house

pikkuskeittaajat

hanuman

orkestastrada

Kuvat: Outi Neuvonen & Janne Kareinen