Arabian Katufestivaali 2015 etsii viestintä- ja markkinointipäällikköä – Haku 16.11. mennessä!

493
akf2014 taavi tihkan

Suomen suurin katutaide- ja kierrätystapahtuma Arabian Katufestivaali etsii nyt viestintä- ja markkinointineroa nostamaan festari yhdeksi vuoden 2015 puhutuimmista tapahtumista. 

Arabian Katufestivaali täyttää Arabian alueen taiteella ja kierrätyksellä 16. toukokuuta 2015. Vapaaksi tilaksi avatulla Hämentiellä sekoittuvat yhden päivän aikana laaja kirjo taidetta, graffitia, sirkusta, musiikkia, tanssia, performansseja, kirppareita, kierrätystä, ravintoloita, kahviloita sekä erilaisia työpajoja! Tänä vuonna kävijöitä oli reilut 15000, taiteilijoita n. 200, kirppis- ja kierrätyspisteitä yli 100 ja ravintoloita ja kahviloita n.

50. 

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Arabian Katufestivaali on vakiinnuttanut asemansa Suomessa katutaiteen vuosittaisena näyteikkunana ja kierrätyksen suurkarnevaalina. Arabian Katufestivaalin tuotantoryhmässä on tällä hetkellä 14 eri osa-alueesta vastaavaa tekijää (mm. graafikko ja kaksi tiedottajaa). Haluamme sinut joukkoomme nostamaan festari yhdeksi vuoden 2015 puhutuimmista tapahtumista. Päätökset toteutetaan ryhmänä, joten pääset vaikuttamaan myös siihen millainen festarista tehdään – millainen alue, millaisia painopisteitä ja millaista taidetta sekä kierrätystä otetaan mukaan.

Laita ruksit niihin alla oleviin kohtiin, jotka kuvailevat sinua, joista innostuit tai muuten kuulostavat sinulta! 

[ ] Markkinointi- ja tiedotuskokemusta ja halua löytyy!
[ ] Uudenlaiset näkökulmat markkinointiin ja tiedotukseen, guerilla… Olen kiinnostunut!!
[ ] Kun lähden tekemään jotain, sitoudun 110 %
[ ] Kun tehdään niin tehdään
[ ] Katutaide & Kierrätys kiinnostaa sikana
[ ] Tavoitteellinen ryhmätoiminta on jees!
[ ] Kunnianhimoinen
[ ] Ennakkoluuloton
[ ] Ulospäinsuuntautunut, ihmisrakas, hyvä tyyppi 

Arabian Katufestivaalille on muodostunut kunnianhimoinen ja uusia polkuja raivaava maine erilaisten katutaide- ja kierrätystoimijoiden keskuudessa. Festaria tukee Helsingin kulttuurikeskus. Yhteistyökumppaneita ovat mm. Geezers, Supafly, Tokyo, Kierrätyskeskus, Ruohonjuuri, Stena, Kaffa Roastery, Raikastamo, Arabia ja Dialab. 

Festivaalituotantoa käynnistetään parhaillaan ja toivomme että tulisit jo nyt toteuttamaan isoja linjoja ja miettimään markkinointikumppanuuksia. Tehtävä sijoittuu varsinaisesti helmi-toukokuulle ja rahoituksen varmistuttua vuoden vaihteessa, toivottavasti pystymme maksamaan myös pienen palkkion. Arabian Katufestivaali tuoteutetaan kokonaisuudessaan, vastaavaa tuottajaa ja markkinointi- ja viestintopäällikköä lukuunottamatta vapaaehtoistuotantona. 

Jotta kukaan ei jäisi paitsi Arabian Katufestivaalista me tarvitsemme sinua viestintä- ja markkinointinero!
Kuinka monta ruksia rustasit? Kerro ja lähetä vapaamuotoinen hakemus 16.11.2014 mennessä osoitteeseen arabian.katufestivaali@gmail.com 

Lisäinfoa saat samasta osoitteesta vuoden 2014 vastaavalta tuottajalta Anna Suonsyrjältä 050-5229561

Arabian Katufestivaalin sivut löydät osoitteesta www.arabiankatufestivaali.fi  ja Facebookista. Täältä löytyy myös edellisvuoden kuvia fiilistelyyn.

Kuvat: Taavi Tihkan, Outi Maaria Neuvonen, Dagmara Bator, Janne Kareinen

kysely kuva outi neuvonen

Sirkus yllatti upeudella kuva Dagamara Bator

dj

egs

maalaus

kirppis

staff

hameentie2014