Arabian alueen tapahtumakalenterissa huimasti tapahtumia

650
tapahtumakuva kopio

Arabian alueen (Arabianranta, Toukola, Vanhakaupunki) tapahtumat löytyvät nyt kootusti, kalentoroidusti, lajitellusti ja kartalta Arabian alueen tapahtumakalenterista artova.fi:stä.

Alueella tapahtuu todella paljon ja tapahtumia voi nyt selata esimerkiksi tapahtumatyypin tai päivämäärän mukaan. Helmikuussa löytyy mm. musiikia, näyttelyitä, laskiaisrieha, työpajoja, sarjakuvaa, neuleaktivismia, elokuvaa, meditaatiota, teatteria ja raakaruokaa. Katso lisää tästä.

Tapahtumakalenterista löytyvät helposti ja kootusti suurin osa alueen tapahtumista. Ilmoitetuista tapahtumista koostetaan myös kuukausittainen Arabian Kulttuurikalenteri. Printtaa paperiversio tästä vaikka käytävään tai työpaikalle. pdfArabian Kulttuurikalenteri helmikuu A41.71 MB

Tapahtumanjärjestäjä – Pääset mukaan tapahtumakalenteriin ilmoittamalla tapahtumasi oheisella lomakkeella: www.artova.fi/ilmoita-tapahtumasta

Kunkin kuukauden 20. päivä mennessä ilmoitetuista tapahtumista valitaan kulttuuritapahtumat seuraavan kuun painettuun kulttuurikalenterijulisteeseen, jota levitetään eri ilmoitustauluille. Kaikki tapahtumailmoitukset julkaistaan myös sähköisessä tapahtumakalenterissa.  
 
Tervetuloa löytämään tai markkinoimaan tapahtumia!

Kulttuurikalenterin ilme ja symbolit Sanna Taskinen. Sähköinen toteutus HELKA/Zsolt Szilagyi

 

*** Arabiasta Itäisen kantakaupungin kultuurin keskittymä! ***

AKK helmikuu2015 a4 kopio