Arabiaa mobiilikartalla

331

Metropolia on kehittänyt Arabian alueelle mobiilipalvelun, jossa kerrotaan kiinnostavista (kulttuuri)kohteista alueella. Tässä lyhyet ohjeet miten sovelluksen löytää:

1. Lataa AppStoresta/ Android Marketista/ Ovi Storesta sovellus nimeltä ”Wikitude World Browser”
2. Avaa sovellus
3. Etusivun listauksessa (tai ”Nearby” välilehdellä) näet maailman nimeltä ”Metropolia World – Arabianranta”. Tämä löytyy suomeksi ja englanniksi (2 erillistä maailmaa siis).
4. Valitse maailma ja ala selailla! Android puhelimissa on käytössä selaustapoina listaus, kamera ja karttanäkymät, Symbian ja iPhonessa ainakin listaus ja kamera (käyttöliittymä vaihtelee riippuen mikä versio Wikitudesta on käytössä ja mikä käyttöjärjestelmä puhelimessa on).

Tässä lisäksi linkki google mapsissa näkyviin englanninkielisiin pisteisiin

Eli linkki Google Mapsin karttapohjaan, joka on tehty latauslinkin avulla. Tästä saa myös yleiskuvan sovelluksen sisällöstä. Pisteet eivät ole tässä versiossa aivan täydellisen tarkkoja, koska kadut ja sateliittinäkymä eivät aivan täsmää google mapsissa.

Kun oikeasta yläkulmasta valitsee kohdan ”linkki” saa esiin html-koodin, jolla kartan voi upottaa esim. nettisivulle.

Palvelu on vapaasti hyödynnettävissä ja edelleen jaettavissa eteenpäin. Toivomme että siitä on iloa mahdollisimman monelle. Jos teille tulee lisäehdotuksia kohteiksi tai kiinnostavia yksityiskohtia mieleen, otamme kaikki vinkit mielellämme vastaan.