Arabian peruskoulun sisäilmaongelmista

695

 

 

Arabian peruskoulun vanhempainyhdistys lähetti vetoomuksen rakennusten ja yleisten alueiden jaoston jäsenille. Olemme Artova ry:n hallituksessa tutustuneet vetoomukseen ja siihen liittyen halumme lausua oman kannanottomme asiaan ja jakaa vanhempien huolen koulun kunnosta ja tähänastisista siihen kohdistuneista toimista. 

Arabian peruskoulun sisäilmaongelmista:

Arabian perus​koulun kunto ja turvallisuus on yksi keskeinen tekijä koko alueen palvelutasossa. ​Artova jakaa vanhempien huolen koulun kunnosta ja tähänastisista sitä koskevista toimista. Artova näkee että koulun sisäilmaongelmat, niiden selvittäminen ja niiden ratkaiseminen edellyttää tehokasta yhteistyötä kaupungin vastuullisten elinten ja vanhempien välillä.

Toivomme, että korjaustöiden päätyttyä koulun tilannetta seurataan tiiviisti ja pitkäaikaisesti. Koulun oppilasmäärä on edelleen nousussa ja alueen väkiluku on tulevaisuudessa kasvamassa mm. Arabia135-korttelin valmistuessa. Tämä lisää painetta koulutilojen määrän ja laadun suhteen ja edellyttää ongelmien ratkaisemista ajoissa.

Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki kulttuuri- ja kaupunginosayhdistys ry hallitus

27.5.2018