Araban peruskoulun sisäilmaongelmista

100

Johdanto:

 
Arabian peruskoulun vanhempainyhdistys lähetti vetoomuksen rakennusten ja yleisten alueiden jaoston jäsenille. Olemme Artova ry:n hallituksessa tutustuneet vetoomukseen ja siihen liittyen halumme lausua oman kannanottamme asiaan ja jakaa vanhempien huolen koulun kunnosta ja tähänastisista siihen kohdistuneista toimista. 

Arabian peruskoulun sisäilmaongelmista

Arabian peruskoulun kunto ja turvallisuus on yksi keskeinen tekijä koko alueen palvelutasossa. Artova jakaa vanhempien huolen koulun kunnosta ja tähänastisista sitä koskevista toimista. Artova näkee että koulun sisäilmaongelmat, niiden selvittäminen ja niiden ratkaiseminen edellyttää tehokasta yhteistyötä kaupungin vastuullisten elinten ja vanhempien välillä.

Toivomme, että korjaustöiden päätyttyä koulun tilannetta seurataan tiiviisti ja pitkäaikaisesti. Koulun oppilasmäärä on edelleen nousussa ja alueen väkiluku on tulevaisuudessa kasvamassa mm. Arabia135-korttelin valmistuessa. Tämä lisää painetta koulutilojen määrän ja laadun suhteen ja edellyttää ongelmien ratkaisemista ajoissa.

Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki kulttuuri- ja kaupunginosayhdistys ry hallitus

27.5.2018