Paikalliset toimijat festareilla 2019

744
kirjastoklovni

 

Arabianrannan kirjasto

Kirjastoklovni PasiAnssi viihdyttää lapsia ja johdattelee ukulelen saloihin Arabianrannan kirjaston ukulele-teltalla Arabian Katufestivaaleilla klo 12 -14. Tule mukaan kokeilemaan millainen soitin on pieni, kätevä ja näppärä ukulele ja millainen ääni siitä lähtee. PasiAnssin kanssa voit improvisoida myös oman kesäbiisin!

 

Mifuko

Mifuko (Hämeentie 130, puuhuvila) on avoinna festivaalipäivänä la 18.5. klo 12-18. Outletistamme voit tehdä löytöjä ja samalla nauttia kahvilamme tarjoilusta, sään salliessa myös ulkona. 

Käy myös tutustumassa Galleria Huvilassa Jakke Haapasen uuteen näyttelyyn! Näyttely koostuu öljyvärimaalauksista sekä grafiikanvedoksista.
Tyylisuunta liikkuu surrealismin ja naivismin rajapinnassa. Taulujen aiheet tulevat eletystä elämästä alitajunnan värittäminä.

Avoinna 17.-31.5.2019 ti-su klo 12-18, ma suljettu.

jakkehaapanen

 

Leikkipuisto Arabia

Leikkipuisto Arabia on lapsiperheiden yhteinen kohtaamispaikka Arabianrannassa. 
Leikkipuisto tuo katutaidefestareille perinteisiä puistopuuhia. Tule tutustumaan leikkipuistotoimintaan, samalla kuulet leikkipuistojen kesän ohjelmasta ja voit vaihtaa kuulumisia ohjaajien kanssa.

Nähdään festaripisteellä!

lparabia

 

Cafe Floora

Café Floora on avoinna klo 10-15

Arabian katufestareilla päiväkoti Flooran (osoite Syyriankatu 1) ihanalla isolla pihalla,jonne voi hetkeksi vetäytyä hulinan keskeltä touhuamaan janauttimaan kahvilan herkuista! 

Café Floorassa on kaikilla lupa juosta, pomppia ja temppuilla! Pihalta löytyy kiipeilytelineitä, kasvomaalaustaiteilija sekä lasten ongintapiste. Kun nälkä iskee tai herkkuhammasta kolottaa, on kahvilassa tarjolla Café Flooran legendaarista linssikeittoa, rapeita vohveleita ja maan mainioita itse leivottuja herkkuja.

Kaikki kahvilan tuotot käytetään päiväkoti Flooran toimintaan!

Tervetuloa!
 
cafe floora

 

Helsinki XR-Center

Helsinki XR Center (@helsinkixrcenter) osallistuu Arabian Katufestivaaleihin klo 12-18!

Helsinki XR Centerin pisteillä pääset pelaamaan virtuaalitodellisuuslaseilla, ja saatat päästä kokeilemaan myös VR-graffitien maalaamista!
Virtuaalitodellisuudessa tapahtuvien aktiviteettien lisäksi graffititaiteilija Pete ”Hende” Nieminen (@hendenvaara) saapuu Helsinki XR Centerin pisteelle maalaamaan virtuaalitodellisuuteen liittyvän graffititeoksen. Kannattaa siis poiketa ihastelemaan ja seuraamaan teoksen valmistumista!

Helsinki XR Centerin toiminnalliset pisteet löytyvät aivan Arabia Design Centerin edustalta, Arabia135 keskuksen tapahtumateltan yhteydestä.

Tervetuloa ihastumaan lisätyn todellisuuden maailmaan!

xrc

 

VOIMAA ELOKUVASTA -hanke Arabian katufestareilla

Metropolia ammattikorkeakoulun Voimaa elokuvasta – hanke esittäytyy Arabian katufestivaaleilla sekä kadulla, että omana elokuvaklubinaan!
Esitämme juuri ensi-iltansa saaneen Veera Lehto-Michaudin dokumenttielokuvan Pariisin prinssi (2019) Metropolian kampuksen Seminaarisalissa (Hämeentie 135 D)
klo 15.00. Elokuva on maksuton, ja elokuvan jälkeen on yhteinen osallistava keskustelu. 

Voimaa elokuvasta -hanke yhdistää maahanmuuttajataustaiset ja suuntaa etsivät nuoret
yhteisöllisiin elokuvaklubeihin katsomaan yhdessä ajatuksia herättäviä elokuvia. Elokuvanäytäntöjen jälkeen elokuvan teemoista ja tarinoista keskustellaan ohjatusti yhdessä
yleisön ja toiminnanohjaajien kanssa.

Yhteinen elokuvakokemus ja fasilitoitu keskustelu luotsaavat osallistujia sosiaaliseen yhteenkuuluvuuteen ja kahdensuuntaiseen
kotoutumiseen.

Katso lisää: www.voimaaelokuvasta.fi

voimaa

 

Pop-up ravintolat

Ravintolapäivän tiimoilta festivaalialueelle kohoaa taas kymmeniä pop-up ravintoloita ja kahviloita alueen asukkaiden toimesta!

Tänä vuonna tarjolla mm.

tiibetiläistä vegaaniruokaa, thaimaalaista kasvisruokaa, metrilakua, vegaanista porkkanakakkua, vegaanisia lettuja, suklaalla kuorrutettuja hedelmätikkuja, kasvispohjaisia leivonnaisia, arabialaista kasvis/vegeruokaa, lettuja ja inkiväärijuomaa, Nitro kahvia (pyöräkärryllä), jäätelöauto, ukrainalaista kasvisruokaa ja lähi-itämaista kasvisruokaa!

Tule kokemaan erilaisia makuja!

ravintolat

 

Tervetuloa vierailemaan ARABIA135:n

kiinteistön tapahtumatelttoihin pääoven tuntumassa!

 

ARABIA135

Osallistu muutokseen. Kirjoita meille kortti ja kerro, mitä sinä haluaisit ARABIA135 –kortteliin. Samalla osallistut myös arvontaan.

Jaossa ARABIA135 kangaskasseja.

 

INNOVATION HOUSE

Tutustu innovatiiviseen tulevaisuuden ”business home -konseptiin”. 

IH Arabiaan rakentuu yhteisöllinen ja eri osaajia törmäyttävä lämminhenkinen koti kaikenkokoisille yrityksille.

 

ARABIAN TAIDEOSASTOYHDISTYS 

Osallistu arvontaan. voittona ’Pusuhuuli hotdog ankanjaloilla’-keramiikkateoksen itse kuvioiden!

 

IITTALA&ARABIA DESIGN CENTRE STORE

Tutustu Vintage-palveluun: anna astioille uusi elämä

iittala 2019 vintage tumblers article img