Aitologian psyykkisen hyvinvoinnin koulutuskeskus Arabiassa on avattu, tervetuloa koulutuksiimme!

443

Toivottavasti kesä on ladannut akkujasi ja valmistanut sinua uusiin, iloisiin elämän haasteisiin ja voimaannuttaviin, uusiin koulutuksiin.

Ylpeänä voimme kertoa, että Koulutuskeskus Aitologialla on nyt uudet, viihtyisät tilat Arabiassa. Osoite on Hämeentie 157, 6. krs. Katso tarkemmin: http://aitologia.fi/toimipisteet/.

Syksyn ensimmäinen kurssi ”Mindfulness-kurssi stressin alentamiseen” alkaa to 3.9. klo 17:30-20. Kyseessä on 8 viikon intensiivikurssi. Hyväksyvä, tietoinen läsnäolo alentaa tutkitusti stressiä, parantaa keskittymiskykyä ja kohottaa mielialaa. Seuraava 8 viikon kurssi alkaa 23.9.

Lisäksi on tarjolla mm. stressinhallintakoulutusta ja erittäin suosittuja rakentavan vuorovaikutuksen koulutuksia. Kaikki koulutukset ovat interaktiivisia ja niiden aikana teemme runsaasti harjoituksia, joiden avulla on helppo viedä opitut taidot heti työelämään ja arkeen.

Kaikki koulutukset löytyvät tästä: http://aitologia.fi/koulutukset/

Kaikille avoimien koulutusten lisäksi räätälöimme koulutuksia myös organisaatioille. Lisäksi syksyllä tarjontamme täydentyy verkkokoulutuksilla, joihin voi osallistua oman aikataulun mukaan.

Ota yhteyttä info@aitologia.fi tai soita 044 717 7777. Aitologian asiantunteva tiimi palvelee Sinua!