Ilmoita elokuvasi AFF – Artova Film Festivalille!

844
AFF värikuva RGB pieni

Seitsemäs AFF – Artova Film Festival järjestetään Helsingin Arabianrannassa syyskuussa 2016. Ohjelmaan sisältyy kaksi elokuvakilpailua.

Kotimainen elokuvakilpailu on avoin kaikille kotimaisille alle 30 minuutin mittaisille lyhytelokuvatuotannoille. Paikallinen elokuvakilpailu on avoin kaikille alle 30 minuutin mittaisille lyhytelokuvatuotannoille, joilla on jonkinlainen kytkös Helsingin Artovan (Arabianrannan – Toukolan – Vanhankaupungin) alueeseen (mm. kuvauspaikkojen, oppilaitoksen tai jonkun tekijän koti- tai asuinpaikan kautta).

Molempiin kilpailuihin kelpuutetaan sellaiset vuosina 2014–2016 valmistuneet fiktio-, dokumentti-, animaatio- ja kokeelliset elokuvat, joita ei ole aiemmin esitetty Artova Film Festivalin kilpasarjassa. 

Kelaamo-yhteistyö

Artova Film Festival tekee tänä vuonna yhteistyötä nuorten elokuvayhteisö Kelaamo.fi kanssa. Kelaamo tulee jakamaan festivaalilla palkinnon, joka on suunnattu 12-20 -vuotiaille elokuvantekijöille. Kelaamo.fi –elokuvayhteisön jakaman palkinnon tarkoituksena on tukea nuoria elokuvaharrastajia. Palkinnon saajan valitsee Kelaamon toimituksen nimeämä tuomaristo. Kelaamo-palkinnon elokuvakohtaiset kriteerit ovat samat kuin Artova Film Festivalin (ks.yllä).

Palkinnot

Festivaalin esiraati valitsee määräaikaan mennessä ilmoittautuneiden elokuvien joukosta finalistit esitettäviksi festivaalilla. Festivaalin tuomaristot valitsevat kilpailusarjojen voittajaelokuvat ja myöntävät palkinnot. Lisäksi voittajaelokuvat nähdään erikoisnäytöksessä vuoden 2016 Rakkautta & Anarkiaa -elokuvajuhlilla.

Kilpasarjojen palkinnot julkistetaan myöhemmin.

Kelaamon myöntämä palkinto on 500 euroa yhdelle lupaavalle nuorelle elokuvantekijälle.

Osallistuminen

Ilmoita elokuvasi 5.6.2016 mennessä (HUOM! Ilmoittautumisaikaa jatkettu) täyttämällä ja lähettämällä ilmoittautumislomake. Ilmoita lomakkeessa myös elokuvasi esikatselulinkki. Vaihtoehtoisesti voit lähettää määräpäivään mennessä esikatselukopion DVD- tai Blu Ray -muodossa osoitteeseen:

Artova Film Festival
Kääntöpaikka
Intiankatu 1
00560 Helsinki

Huom! Tämä osoite on samalla myös esityskopioiden lähetysosoite.

Valinnoista ilmoitetaan osallistujille henkilökohtaisesti heinäkuun loppuun mennessä. Esityskopio tulee toimittaa elokuun aikana. Kilpailuun lähetetyt esikatselulevyt palautetaan mikäli lähetyksen mukana on tarvittava määrä kirjemerkkejä palautusta varten.

Lisätietoja:

Kirsi Ranta
Vastaava tuottaja
+358405511841
artovafilmfestival@gmail.com

Maria Lehtonen
Tuottaja / Filmiliikenne
aff.filmiliikenne@gmail.com