AFF Artova film festival ja festariklubi lauantaina 11.9.2010

535
aff_banneri_kapea.jpg
aff_banneri_kapea.jpg

 

Kutsumme sinut juhlimaan elokuvaa leffafestareille Arcadaan, Jan Magnus Janssonin aukio 1, lauantaina 11.9. klo 12 alkaen.

  • Näytökset 12-20
  • Palkintogaala ja voittajaelokuvien näytös (voittajat julkistetaan) 20-22
  • Urbani festariklubi 21-1:30 Cor-Husetissa, Toukolankatu 11 (esiintyjät: Joonas, Lergoi Volacheck ja DJ Ministeri)

Ainutlaatuinen läpileikkauksen yhdellä helsingin kiinnostavimmista alueista (Arabianranta, Toukola ja Vanhakaupunki) tuotetuista ja kuvatuista filmeistä yhdessä päivässä. Paikka kartalla.

Elokuvat lyhyillä esittelyillä ja näytösaikataulu löytyvät vasemmanpuoleisesta navista, tai tästä.

Esivalintaraati valitsi lähes sadasta kilpailuun lähetetystä filmistä 32 esitettäväksi festareilla ja tuomaristo jakaa seuraavat palkinnot palkintogaalassa: Paras fiktio, Paras Dokumentti, Artova Kino, Urbaani luovuus, AFF yllättäjä ja neljä kunniamainintaa.

Näytöksien väleissä ja aikana Arcadassa buffe josta voi ostaa juotavaa ja syötävää. Palkintogaalassa on vapaaehtoinen juhlapuku-koodi. 

corhuset_pikku.jpgUrbaani festariklubilla Cor-Husetissa klo 21:00 alkaen.  Esiintymässä Joonas ja Lergoi Volacheck. Levyjä pyörittää mm. DJ Ministeri. Klubilla elokuvasafkaa, -musaa, -juomaa, -tunnelmaa, ja -seuraa. Urbaanille festariklubille on myös vapaa pääsy.

 

Jos haluat tulla vapaa-ehtoiseksi festarille laita meiliä pikaisesti osoitteseen kaupunginosayhdistys@gmail.com 

Täältä voit printata julisteita levitettäväksi kaikkiin laillisiin paikkoihin: Väri A3 Väri A3 (468.14 KB) ja MV A4 MV A4 (493.98 KB) ja tästä voit printata näytösaikataulun: Aikataulu Aikataulu (203.37 KB)

Lisäinfoa löytyy täältä.

Facebookin tapahtumailmo löytyy täältä.

HUOM! Alle 11-vuotiaat näytöksiin vain aikuisen seurassa. Elokuvat Metsään ja Kaupunki K-13.

Pääjärjestäjä: Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -kaupunginosayhdistys

Yhteistyössä: Aalto-yliopiston Taideteollisen korkeakoulun ELO, Arcada, Heltech AV Metropolia ja Fiskars.

AFFissa mukana: Rakkautta & Anarkiaa, Ravintola Olotila, Ravintola Helsinge, Ravintola ja tapahtumakeskus Koskenranta, Kauppakeskus Arabia, Kukkakauppa Arabella, Art and Desing City Helsinki, Globe Hope, Fazer  ja Dialab

Festarin tuottajat: Aino Toiviainen-Koskinen, Susanna Snellman ja Janne Kareinen, grafiikka: Aino Korpela, katalogi: Maria Huhta, 3D animointi: Iiro Enges, tuomarit: Irina Krohn, Kie Von Hertzen ja Kalle Kinnunen.

Tulethan paikalle julkisilla. Kaikkiin näytöksiin on vapaa pääsy!

aff.jpg