Aave on kuulija

401

Aave on kuulija on Vanhankaupunginkosken Voimalamuseon tiloissa koettava esitys, jossa kohtaavat konsertti ja pakohuonepelien pimeä logiikka.

Esityksessä yhä toiminnassa olevan museovoimalan tiloihin rakentuu dynaaminen hyvinvointikeskittymä U u t t a • E l o a , jonka hoidoissa on epäilyttävä pohjavire. Miksi hoivamuusikot raahustavat lavalle tippa suonessa? Entä mitä tekee shamaanin ruumis terveyskeskuksen pihassa? Ennen kaikkea – miksi kaikki tapahtuu täällä, juuri tänään?

Ilta on luotu yhdessä Suomen eksentrisimmän levymerkin, Karhulevyjen, perustajien Juuso Raunion ja Matias Riikosen kanssa.

Esityksen aikana yleisö voi halutessaan osallistua erilaisiin tilanteisiin ja tehtäviin. Esitys on mahdollista kokea myös vain kävellen ja kuunnellen.

Yhteistyössä Tekniikan museo.

J o s • v i e l ä • n ä e t • u n i a , o s a a t k o • p i i l o t t a a • n e ?

O d o t a m m e • s i n u a , k u u l i j a .

Työryhmä:

Matias Riikonen, käsikirjoitus

Juuso Raunio, äänisuunnittelu

Heta Aho, taiteellinen suunnittelu

Myy Lohi

Mikko Paananen

Iris Hernández Toppari

Sanni Kriikku

Marlon Moilanen

Matias Riikonen

Juuso Raunio

Aapo Järvinen

Aleksi Kotila

Viivi Hakkarainen

Vuokko Lahtinen

Beata Antikainen

Taavi Oramo

Saku Mattila

Antti Salovaara

***

Voimalamuseo (Hämeentie 163)

3., 4. & 5.8. klo 19

Liput: 25/15e

eloa.fi/liput sekä 30min ennen ovelta

Esitys sisältää kävelyä sekä jyrkkiä portaita eikä valitettavasti ole seurattavissa esteettömästi. Emme suosittele esitystä alle 12-vuotiaille.

***

Mikä Eloa?

Eloa on vuodesta 2015 toiminut helsinkiläinen kulttuurikomppania, jonka tapahtumissa elävä musiikki kohtaa tanssin, tarinat ja teatterin. Näyttämönä toimivat seikkailulliset paikat ympäri pääkaupunkiseutua. Vuosina 2015-17 Eloa on toiminut Eloa-festivaalin nimellä. Kaudella 2018-19 toiminta laajenee ympärivuotiseksi. Parhaillaan Eloan toimintaa tukevat Suomen kulttuurirahasto sekä Taiteen keskustoimikunta.