5-6 v. taidepaja ja 7-10 v. taidekerho

316

Ilmoittautuminen on nyt aloitettu Lastenliiton Helsingin nettisivuilla!!

Huomioi, että kerhot ovat erittäin suosittuja. Ja paikat menevät nopeasti täyteen. Kerhot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tammikuusta viikosta 3. alkaen. Maanantaisin klo 16.30-17.30 ja 17.30-19.00 Paikka: Arabian nuorisotalo

 

TAIDEPAJA/ TAIDEKERHO  Kerhoissa askarrellaan, maalataan ja piirretään monipuolisesti. Taidekerhossa syvennämme tutustumista erilaisiin välineisiin, maaleihin ja tekniikoihin. Lisäksi tehdään erilaisia vesiväri-, peiteväri-, paperimassa- ja hiilimateriaalitöitä.Lisätietoa sivuillamme.

Kansallinen Lastenliitto – Helsingin piirijärjestö ry on Helsingin alueella toimiva asiantunteva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka järjestää laadukasta toimintaa lapsiperheille ja varhaisnuorille.

Tarkoituksenamme on vaikuttaa ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten hyvän elämän edellytysten luomiseksi. Tarkoitus on toimia perheitä yhdistävänä, vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä sekä tarjota mahdollisuuksia harrastamiseen järjestämällä kerho-, leiri-, retki- ja koulutustoimintaa erityisesti lapsille ja nuorille.

Toiminnassa edistetään terveitä elämäntapoja, hyvää käytöstä, luovuutta, vahvaa itsetuntoa sekä kansainvälistä vastuuta, kestävää kehitystä ja suvaitsevaisuutta.