12. joulukuuta: Argentiinalaista tangoa ja Gammelin koirien talvirieha

342
argentiinalainen

Tanssimme argentiinalaista tangoa Kääntöpaikalla kanssasi 12.12.12 klo 13 – 15. Tule kokeilemaan ja ottamaan ensi askeleet. Ihastut ja ehkä jäät koukkuun. Joulun jälkeenkin harjoittelemme koko kevättalven argentiinalaista tangoa säännöllisesti keskiviikkoisin klo 13 – 15. Mukaan mahtuu hyvin, olitpa tanssinut päivän, vuoden tai vuosikymmenet. Jos et pääse päivällä, mahdollisuuksia löytyy muista paikoista viikon joka illaksi pääkaupunkiseudulla.

Tanssina argentiinalainen tango on haastava ja siinä sen hienous piileekin. Toisaalta se on yksinkertaista, voit tanssia, jos osaat kävellä, kuunnella musiikkia ja eläytyä siihen. Hurjat kuviot kuuluvat esiintymislavoille, meille harrastajille riittää läheisyys toiseen ihmiseen, musiikin viettelevyys ja yhteys suuriin tunteisiin, rakkauteen, iloon, kaipuuseen tai eron tuskaan.

koirajoukkoGammelin koirat

Tervetuloa Pornaistenniemen Niitylle kaikki koirat ja koiramieliset keskiviikkona 12.12.12. klo. 18.00 alkaen Pikkujouluriehaan!  Tarjolla kaksijalkaisille grillistä kuumaa makkaraa (myös kasvisversiona), glögiä ja karvakuonoille herkkuja, lisäksi jokainen osallistuja voi tuoda omaa lämmikettä termarissaan. Halutessasi voit myös tuoda pienen nimettömän koiramaisen lahjan, jotka illan aikana paikalle saapuva yllätysvieras jakaa osallistujien kesken.Paikalle löytänet soihtujen ja haukun johdattamana!

Sydämellisesti tervetulleeksi riehaan toivottavat,Gammelin koirat ry, www.gammelinkoirat.fi