Kestävän kehityksen ryhmä

Kestävän kehityksen ryhmä

Ilmakuva arabia ria muokattu

AJANKOHTAISTA

12.10. Arabianrannan kirjastossa klo 18 - 20 Kohti Kestävää Arabiaa! -ilta. Tervetuloa!

Tapahtuman juliste 

9.10.2017 

Artova on valittu 118 hakijan joukosta mukaan Valtioneuvoston kanslian järjestämään kiertotalouden kokeiluun! Kokeilun tavoitteena on edistää kestävää elämäntapaa ja kiertotalouden ratkaisuja alueella. Tervetuloa 12.10. klo 18-20 Arabianrannan kirjastoon kuulemaan mistä on kyse. Tilaisuudessa WWF:n ja Sitran asiantuntijat alustavat elämäntapamme kipukohdista ja kiertotalouden mahdollisuuksista. Lisäksi ideoidaan yhdessä ratkaisuja siihen, miten voisimme elää kestävämmin ja miten siitä voitaisiin tehdä alueellamme helpompaa! Voit osallistua tapahtumaan myös Facebookissa.Jos haluat lisätietoja tai haluat liittyä Artovan kestävän kehityksen toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä: kestava.kehitys@gmail.com

Lisää alueella tapahtuvasta kestävästä kehityksestä: www.artova.fi/kestavakehitys

25.9.2017 Artovan Kestävän kehityksen ryhmän sivujan päivitetään pian. Stay tuned! 

 

Aurinkoenergia-ilta 22.3 klo 18-20 Arabianrannan kirjastolla!

 

Arabianrannasta Yhteisöenergia-kampanjan pilottialue 

Arabianranta on valittu Maan ystävien Yhteisöenergia-kampanjan pilottialueeksi. Kampanjan tavoitteena on edistää hajautetun uusiutuvan energian tuotantoa Suomessa. Pilotissa tiedotetaan alueen asukkaita uusiutuvien energiamuotojen mahdollisuuksista ja etsitään kansalliseksi suunnan antajaksi edelläkävijä-taloyhtiötä, joka olisi kiinnostunut asentamaan aurinkosähkövoimalan omalle katolleen. Oikein mitoitettuna omalla voimalalla voi tuottaa halvempaa sähköä kuin mitä verkosta voi ostaa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä!

Lue lisää osoitteesta www.yhteisoenergia.fi 

 


   

Kestävän kehityksen ryhmän tavoitteena on edistää ekologista kestävää kehitystä Artovan alueella. Ryhmä pyrkii kehittämään ja kokeilemaan paikallisia ja skaalautuvia ratkaisuja globaaleihin ympäristöongelmiin, vaikuttamaan paikallisiin ja ajankohtaisiin ympäristökysymyksiin, edistämään ympäristötietoutta ja ympäristömyönteistä käyttäytymistä sekä tarjoamaan asukkaille ja muille alueen toimijoille mahdollisuuksia kestävämpään elämäntapaan. Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Yhteystiedot:

artova.kestavakehitys@gmail.com

Tallenna